BORBA ZA PRVO MESTO: "Čekićare" pokosio stomačni virus, mogu li "Brazilci sa Brizgaua" to da iskoriste?

O. M.

14. 12. 2023. u 12:15

U poslednjem kolu grupe Lige Evrope Vest Hem dočekuje Frajburg. Utakmica je na programu u četvrtak od 21 čas na stadionu London.

БОРБА ЗА ПРВО МЕСТО: Чекићаре покосио стомачни вирус, могу ли Бразилци са Бризгауа то да искористе?

Tanjug/AP

Ove dve ekipe su dominirale od početka takmičenja pa je i prirodno da u poslednjem kolu odluče o pobedniku grupe. Engleski tim je pobedio sa 2:1 u prvoj utakmici u Frajburgu pa mu odgovara i remi na svom stadionu da izbori prvo mesto koje vodi direktno u osminu finala Lige Evrope.

Vest hem je za vikend katastrofalno poražen u malom londonskom derbiju od Fulama, bilo je 5:0" za "kotidžerse", a razlog za to je veliki broj igrača na koje menadžer "čekićara" Dejvid Mojs nije mogao da računa zbog stomačnog virusa.

Pitanje je na koga će Škot moći da računa za večerašnji meč, jer pored problema sa virusom, neki igrači su povređeni, poput Antonija i golmana Fabijanskog.

Frajburg je trenutno u boljoj formi od "čekićara". Vezali su tri pobede posle ne baš pohvalnog remija sa Darmštatom. Osim "petarde" Olimpijakosu, "Brazilci sa Brizgaua" su dva puta pobedili sa po 1:0 u Bundesligi.

Oni su vezali 11 utakmica na kojima su postigli bar po jedan gol, mada su sedam puta u tom periodu postigli samo taj jedan.

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,68)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)