OSVETA ''ŽUTE PODMORNICE'': Četu Igora Jovanovića očekuje pakao na ''Keramici''

V.M.

30. 11. 2023. u 11:05

FUDBALERI Viljareala će pokušati da osiguraju proleće u Evropi kada od 21:00 budu dočekali Panatinaikos.

ОСВЕТА ЖУТЕ ПОДМОРНИЦЕ: Чету Игора Јовановића очекује пакао на Керамици

Foto Profimedia

Domaćini imaju jednu od turbulentinijih sezone u skorijoj istoriji, već su promenili tri menadžera, a u redovima Viljareala se nadaju da je Marselinjo taj koji će stabilizovati ekipu nakon kratkih mandata Kikea Setjena i Pačete.

Jedina svetla tačka domaćina su nastupi u Ligi Evrope u kojoj mogu osigurati igranje na proleće. Trentuno su drugi na tabeli grupe ''F'' i zaostaju tri boda za vodećim Renom, dok imaju dva bode više od večerašnjeg rivala, mada vredi napomenuti da je Viljareal odigrao meč manje od pomenutih timova zbog odloženog meča sa Makabijem iz Haife koji će se odigrati iduće nedelje.

Sa druge strane, Panatinaikos je takmičenje otvorio pobedom nad Viljarealom (2:0), ali nakon toga je osvojio samo jedan bod, tako da više nema prava na grešku.

Šanse za prolazak dalje drastično su mu se smanjila nakon dva vezana poraza od Rena koji je slavio u Grčkoj sa 2:1, dok je u Francuskoj bio ubedljiviji rezultatom 3:1.

Izabranici Igora Jovanović su za vikend doživeli novi neuspeh kada su iznenađujuće izgubili od Arisa (0:2), ali i pored toga zauzimaju prvo mesto u grčkom prvenstvu sa bodom prednosti u odnosu na večitog rivala Olimpijakos.

Što se tiče izostanaka, kod domaćina će meč propustiti Pino, Mandi i Serlot, dok će gosti biti bez Magnusena i Palmera-Brauna.

Zanimljivo je da je Marselinjo ove sezone već poražen od Panatinaikosa kao trener Marselja u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a verujemo da će se i on i Viljareal večeras osvetiti ''zelenima''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!