POBEDA SE NE SME DOVODITI U PITANJE: ''Tigrovi'' overavaju plasman u nokaut fazu Lige šampiona

V.M.

27. 11. 2023. u 09:00

U okviru petog kola azijske Lige šampiona, OKMK će ugostiti Al Itihad (17.00).

ПОБЕДА СЕ НЕ СМЕ ДОВОДИТИ У ПИТАЊЕ: Тигрови оверавају пласман у нокаут фазу Лиге шампиона

Foto: Profimedia

Gosti se nalaze nadomak plasmana u nokaut fazu, trenutno su prvi u grupi ''C'' sa devet sakupljenih poena, najbliži su mu Al Kuva i Sepahan sa po sedam bodova, ali oni danas igraju međusobno tako da bi pobeda odvela ''tigrove'' u narednu rundu.

Zbog dosta slabog starta u prvenstvu, uprava Al Itihada se odlučila na smenu trenera te je Nuna Espirita Santa zamenio Marseljo Galjardo.

Argentinac je svoj debi imao pre nekoliko dana i u njemu je remizirao sa Al Itifakom (1:1). Nekadašnji šef struke River plejta ima težak zadatak pred sobom jer akutelni šampion Saudijske Arabije zaostaje čak 13 bodova za vodećim Al Hilalom u Profesional ligi.

Ipak, spas sezone ''tigrovima'' može biti upravo Liga šampiona i pobeda na današnjem duelu se ne sme dovoditi u pitanje.

Sa druge strane terena biće ekipa koja je služila za ''nabijanje'' gol-razlike, uzbekistanski OKMK. Domaćini su poslednji u grupi bez ijednog osvojenog boda i čak 17 primljenih golova (više od četiri u proseku).

Na prvom međusobnom duelu ovih timova bilo je 3:0 za Al Itihad, a mi očekujemo novi rutinski trijumf Benzeme i družine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&3-6 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)