LESKOVAC SANJA ELITU! Sudar ekipa sa najvišim ambicijama

V.D.

21. 11. 2023. u 10:07

U zaostalom meču devetog kola Mocart bet Prve lige Srbije sastaće se Dubočica i Smederevo

ЛЕСКОВАЦ САЊА ЕЛИТУ! Судар екипа са највишим амбицијама

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Pre dva dana na gradskom stadionu u Leskovcu reprezentacija Srbije je remijem sa Bugarskom izborila plasman na Evropsko prvenstvo nakon 24 godine pauze. Danas na istom mestu gledaćemo okršaj dve ekipe koje imaju ambiciju da sledeće godine igraju mečeve protiv Crvene zvezde, Partizana, Čukaričkog i drugih Superligaša.

OFK Beograd je već obezbedio naslov jesenjeg prvaka jer je nakon 16 odigranih mečeva osvojio 39 bodova, dok današnji rivali zaostaju za vodećim "romantičarima" čak 16 i 14 bodova, ali uz to ekipa Dubočice ima dva meča manje, a Smederevo jedan manje od lidera sa Karaburme.

Domaća ekipa iz Leskovca je u sjajnoj formi i ne zna za poraz na prethodnih osam mečeva, uz to ima i najveću posetu u Prvoj ligi Srbije i na domaćem terenu je na šest odigranih mečeva upisala četiri pobede uz po jedan remi i poraz. 

Gosti iz Smedereva su odlično počeli sezonu u drugom rangu srpskog fudbala. Prvi poraz su doživeli tek u 12. kolu od OFK Beograda, ali su nakon toga upali u blagu krizu gde su na naredna tri meča osvojili samo dva boda, ali pre 10 dana slavili na gostovanju Inđiji i tako nagovestili bolje dane. U međuvremenu su i napravili veliko iznenađenje kada su na svom stadionu izbacili iz Kupa Srbije ekipu TSC iz Bačke Topole koja brani boje Srbije u Ligi Evrope.

Obe ekipe u proseku daju jedan gol po utakmici, tako da sličnu fudbalsku predstavu očekujemo i na današnjem susretu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,42)

TIP ZA HRABRIJE: 1&0-3 (kvota 2,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)