ŠOK-TERAPIJA RADI SVOJE NAKON SMENE STANOJEVIĆA: ''Anadolijski orlovi'' traže bodove na teškom gostovanju

V.M.

10. 11. 2023. u 11:30

U prvoj utakmici 12. kola turskog prvenstva, fudbaleri Trabzonspora će dočekati Konjaspor (18.00).

ШОК-ТЕРАПИЈА РАДИ СВОЈЕ НАКОН СМЕНЕ СТАНОЈЕВИЋА: Анадолијски орлови траже бодове на тешком гостовању

Foto: Profimedia

Nakon slabog otvaranja prvenstva i loše serije rezultata uprava gostiju se odlučila da smeni Aleksandra Stanojevića, srpski stručnjak nije potrajao ni godinu dana na klupi Konjaspora, a njegovo mesto zauzeo je sportski direktor Hakan Keleš koji je uspeo da prodrma ekipu.

Pod njegovom palicom ''anadolisjki orlovi'' su prvo u okviru kupa savladali Erbaspor (3:0), a zatim su prekinuli seriju od četiri vezana prvenstvena poraza remijem sa Karagumrukom (1:1).

Ipak, Konja se i dalje nalazi u opasnoj zoni i samo je bolja gol-razlika od Pendika drži izvan zone ispadanja, tako da se vrlo lako može naći u njoj ako ne osvoji barem bod na večerašnjem duelu.

To će biti težak zadatak pošto idu na noge Trabzonu koji je pun samopouzdanja nakon što je proteklog vikenda naneo prvi poraz Fenerbahčeu u svim takmičenjima ove sezone, 3:2.

Domaćin se generalno nalazi u veoma dobroj formi, sakupio je deset bodova na poslednjih pet mečeva i polako se penje u sam vrh tabele.

Trenutno je četvrti, a ako bi večeras slavio, pretekao bi trećeplasiranu Adanu.

Trabzon igra sjajno pred svojim navijačima, na pet mečeva kod kuće ostvario je četiri pobede, a mi verujemo da će ''crnomorska oluja'' večeras doći i do pete.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024