ZGUSNUT RASPORED STIGAO NA NAPLATU: Zrinjski upao u rezultatsku krizu, Čelik idealan za vađenje

O. M.

02. 11. 2023. u 09:25

ZAOSTALA utakmica šesnaestine finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine između zeničkog Čelika i mostarskog Zrinjskog igra se ovog četvrtka od 18 časova na Bilinom polju.

ЗГУСНУТ РАСПОРЕД СТИГАО НА НАПЛАТУ: Зрињски упао у резултатску кризу, Челик идеалан за вађење

EPA

Utakmica je odlagana nekoliko puta zbog obaveza "plemića" u evropskim kupovima. Zrinjski igra na tri fronta, pa i ne čudi da je u poslednje vreme popustio. Posle ubedljivog trijumfa u gradskom derbiju protiv Veleža, usledile su tri utakmice u kojima izabranici Krunoslava Rendulića nisu stigli do pobede.

U Premijer ligi Bosne i Hercegovine odigrali su dva remija, protiv Borca (0:0) u derbiju šampionata i protiv Posušja u malom hercegovačkom derbiju (2:2), dok su u Ligi konferencija pretrpeli drugi uzastopni poraz pošto je bolja od njih bila poljska Legija. Mostarci su na stadionu pod Bijelim brijegom poveli golom Nemanje Bilbije, ali su Poljaci došli do preokreta i pobede od 2:1.

Čelik je pre tri godine igrao Kantonalnu ligu (četvrti rang takmičenja), a od ove sezone je u Prvoj ligi Federacije gde je posle 12 kola u sredini tabele. Čelik je devedesetih godina bio najjači klubu u Federaciji BiH, osvojio je i dva Kupa, ali ta vremena su davno prošla i Zrinjski je ubedljivi favorit na Bilinom polju danas, bez obzira na slabije partije u poslednje vreme.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2-2 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)