RADONJIĆ SE PRESELIO NA KLUPU: Torino prekinuo post protiv Lećea

O. M.

02. 11. 2023. u 12:50 >> 12:50

TORINO dočekuje ekipu Frozinonea u jednom od zanimljivijih duela šesnaestine finala fudbalskog Kupa Italije. Utakmica će biti odigrana na Olimpijskom stadionu u Torinu od 21 čas.

РАДОЊИЋ СЕ ПРЕСЕЛИО НА КЛУПУ: Торино прекинуо пост против Лећеа

FOTO: Profimedia

Ove dve ekipe dele 12. i 13. poziciju na tabeli Serije A sa po 12 bodova, s tim što Frozinone ima nešto bolju gol-razliku.

"Bikovi" su u prvom kolu, teže nego što se očekivalo, savladali drugoligaša Feralpisalo sa 2:1. Gosti su poveli u 17. minutu te utakmice, ali su preokret donela dva igrača Torina rođena u Srbiji - Mergim Vojvoda i Ivan Ilić.

Inače, Torino je u prošlom kolu protiv Lećea ostvario minimalnu pobedu koju je doneo Bonđorno golom u 41. minutu utakmice. Taj trijumf označio je prekid pet utakmica dugog "posta" tokom kojeg se ekipa Ivana Jurića suočila sa nekoliko zaista teških protivnika poput Intera, Juventusa, Rome i Lacija. Iz te četiri utakmice osvojili su bod, protiv "vučice", a još jedan su osvojili protiv nešto lakšeg rivala Verone. 

U ovih pet utakmica postigli su samo jedan gol, u remiju protiv Rome, što samo potvrđuje da je najveći problem Torina u novoj sezoni neefikasnost. Na deset odigranih utakmica su postigli samo osam golova, što ih čini petim najgorim napadom u Ligi. Gotovo polovinu od tih osam golova postigao je srpski internacionalac Nemanja Radonjić koji je tri puta tresao mrežu protivnika, ali je poslednja dva meča presedeo na klupi. Ivan Ilić je sa dve asistencije najbolji u ovom segmentu kad je reč o timu sa Olimpijskog stadiona.

Torino je osvojio isti broj bodova kod kuće i na strani, ali je u gostima ostvario više pobeda. Ipak, sigurniji je pred domaćim navijačima jer je ovde izgubio samo jednu utakmicu, i to od lidera šampionata Intera (0:3).

Frozinone u ovu utakmicu ulazi posle šokantnog prvenstvenog poraza od Kaljarija, koji je alarmirao mnoge ljubitelje klađenja u Srbiji ali i u svetu, jer je ta utakmica došla iz dvojke u keca i sedam plus. Frozinone je na poluvremenu vodio sa 2:0, početkom drugog dela stigao i do 3:0, ali je na kraju Kaljari čudesnim preokretom stigao do prve pobede u sezoni.

Taj poraz samo je potvrdio da se klub iz Latinske doline nalazi u rezultatskoj krizi koja ga je sa vrha tabele bacila u sredinu, sa tendencijom daljeg pada ako trener Euzebio di Frančesko nešto hitno ne preokrene u igri tima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,73) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)