JORGANDŽIJE U PAKLU SELTIK PARKA: Domaći traže prve bodove u Ligi šampiona

O. M.

25. 10. 2023. u 12:29

Seltik će u trećem kolu grupne faze Lige šampiona dočekati Atletiko Madrid. Utakmica je na programu u sredu od 21 čas u Parkhedu.

ЈОРГАНЏИЈЕ У ПАКЛУ СЕЛТИК ПАРКА: Домаћи траже прве бодове у Лиги шампиона

FOTO: EPA

Seltik je u poslednjem meču Lige šampiona na svom terenu izgubio od Lacija sa 2:1. Iako su poveli u 12. minutu golom Kjogua Furuhašija na asistenciju Meta O'Ralija, nisu uspeli da sačuvaju vođstvo. Gosti su izjednačili u 29. minutu, a pobedonosni gol postigli u petom minutu nadoknade vremena.

Seltik je pre meča sa Laciom izgubio i od Fejenorda u gostima sa 2:0, pa je zasada bez bodova u Ligi šampiona. U škotskom Premijeršipu zauzimaju prvu poziciju na tabeli sa 25 osvojenih bodova, sedam više od drugoplasiranog Rendžersa. U poslednjih šest takmičarskih mečeva zabeležili su četiri pobede i dva poraza.

U prethodnom meču Lige šampiona Atletiko Madrid je na svom terenu savladao Fejenord sa 3:2 iako su gosti dva puta vodili. Za Atletiko je dva puta pogodio Alvaro Morata, dok je Antoan Grizman postigao jedan gol. 

Atletiko Madrid je u prvom kolu remizirao sa Laciom u gostima 1:1 i trenutno je izjednačen na prvom mestu sa četiri osvojena boda. U La ligi zauzimaju četvrtu poziciju sa 22 osvojena boda, dva manje od trećeplasirane Barselone, ali i utakmicom manje. U poslednjih šest takmičarskih utakmica zabeležili su sve pobede.

Nekadašnji fudbaler Partizana Stefan Savić propustio je utakmicu protiv Selte, a neizvestan je i za današnji meč zbog bolesti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!