PARTIZAN BEŽI ZVEZDI NA PLUS SEDAM? Crno-beli gostuju kragujevačkom stogodišnjaku

O. M.

25. 10. 2023. u 10:20

LIDER srpskog fudbalskog šampionata Partizan gostuje u Kragujevcu gde će protiv domaćeg Radničkog 1923 odigrati zaostali meč četvrtog kola Mocart bet Superlige Srbije. Utakmica se igra od 14 časova na stadionu "Čika Dača" u srcu Šumadije.

ПАРТИЗАН БЕЖИ ЗВЕЗДИ НА ПЛУС СЕДАМ? Црно-бели гостују крагујевачком стогодишњаку

FOTO: FK Partizan

Crno-beli su prvi na tabeli sa 28 bodova iz 10 odigranih utakmica, a pobedom protiv "crvenih đavola" bi pobegli večitom rivalu Crvenoj zvezdi na plus sedam, bar privremeno dok šampion Srbije ne odigra svoju odloženu utakmicu protiv TSC-a iz Bačke Topole, a ona je zakazana za 1. novembar na stadionu "Rajko Mitić".

Partizan je posle remija sa TSC-om u prvom kolu, vezao devet pobeda u narednih isto toliko utakmica. Za razliku od fijaska u Evropi, izabranici Igora Duljaja igraju dobro na domaćoj sceni pa su favoriti i u Kragujevcu gde su ostvarili svih šest pobeda u okviru Superlige Srbije.

Prošle godine bilo je 1:0 za crno-bele u Kragujevcu, golom Natha u 88. minutu. U Beogradu su igrali dva puta, u regularnom toku prvenstva bilo je 1:1, a Partizan je slavio 2:1 u plej-ofu.

Obe ekipe u današnji duel ulaze posle trijumfa u prethodnom kolu. Partizan je osvojio tri boda u Subotici gde je pobedio domaću ekipu Spartaka sa 3:0, dok je Radnički osvojio važne bodove na gostovanju Napretku u Kruševcu (3:1). Ponos Šumadije, koji je pre mesec dana proslavio 100 godina, najavio je izlazak iz opasne zone dvema pobedama u poslednje tri utakmice otkad je ekipu preuzeo nekadašnji trener Veleža i Sarajeva Feđa Dudić. Pod njegovom palicom Radnički je izgubio samo od Crvene zvezde sa 4:3, iako je kasnije utakmica registrovana službenim rezultatom 3:0 za crveno-bele.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&2+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu