SOSIJEDAD SE VRAĆA NA POBEDNIČKU STAZU: Majorka ima puno problema sa odbranom

O. M.

21. 10. 2023. u 11:16

REAL SOSIJEDAD dočekuje Majorku u desetom kolu španske La lige. Utakmica se igra na stadionu Anoeta od 14 časova.

СОСИЈЕДАД СЕ ВРАЋА НА ПОБЕДНИЧКУ СТАЗУ: Мајорка има пуно проблема са одбраном

Foto: EPA-EFE/Miguel Angel Molina

Sosijedad je pred reprezentativnu pauzu izgubio od Atletika u Madridu sa 2:1, čime je prekinuo seriju od pet utakmica bez poraza. Trenutno se nalazi na šestom mestu sa 15 bodova, četiri manje od Atletika i mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Belo-plavi su protiv "jorgandžija" pokazali dobru igru. Dominirali su u posedu lopte i imali više opasnih napada. Može se reći da su zaslužili više iz ove utakmice, a bez boda su ostali u 90. minutu kada je Antoan Grizman realizovao najstrožu kaznu.

Majorka je trenutno na 15. mestu u La ligi. Imaju četiri meča bez pobede u nizu. Izgubili su od Đirone sa 5:3, a onda tri puta reminizrali, sa Barselonom i Rajo Valjekanom 2:2 i sa Valensijom 1:1.

Protiv "slepih miševa" su rano poveli ali su onda napravili taktičku grešku, povukli se i dozvolili gostima da u nadoknadi prvog poluvremena izjednače.

Problem ove ekipe je što napad ne može da postigne onoliko golova koliko odbrana može da primi, što se najbolje videlo u pomenutoj utakmici sa Đironom. Samo dva puta su uspeli da sačuvaju mreži i jednom od ta dva puta su stigli do jedine pobede u sezoni (1:0 protiv Selte). Drugi meč završen je bez golova protiv Atletik Bilbaoa.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)