ASTON VILA VOLI DA IGRA GOLEADE: Birmingemski ''lavovi'' su perfektni pred svojim navijačima

V.M.

22. 10. 2023. u 13:16 >> 13:16

U okviru devetog kola Premijer lige, fudbaleri Aston vile će ugostiti Vest hem (17:30).

АСТОН ВИЛА ВОЛИ ДА ИГРА ГОЛЕАДЕ: Бирмингемски лавови су перфектни пред својим навијачима

Foto: EPA-EFE/Tolga Akmen

Oba tima pružaju veoma dobre partije ove sezone i imaju skoro identičan skor. U blagoj prednosti je Vila koja je sakupila 16 poena do sada i šesta je na tabeli, dok su gosti deveti sa dva sakupljena poena manjka u odnosu na današnjeg rivala.

Birmingemski ''lavovi'' su perfektni na svom terenu ove sezone, igrali su tri utakmice za sada na ''Vila parku'' i ostvarili su tri trijumfa uz impresivnu gol-razliku 13:2.

Generalno gledano izabranici Unaja Emerija igraju utakmice sa velikim brojem pogodaka, na osam mečeva je viđen 31 gol, što znači da uzbuđene ne izostaje kada Vila igra.

Prvi put nakon dužeg vremena, domaćini imaju obaveze i u Evropi. Nastupaju u Ligi konferencija i na uvodna dva meča su doživeli poraz od Legije uz trijumf nad Zrinjskim u poslednjim minutima utakmice.

Pred reprezentativnu pauzu podelili su bodove sa Vulverhemptonom, 1:1, a isto je uradio i Vest hem koji je poveo protiv Njukasla ali  je na kraju jedva odigrao remi sa ''svrakama'' pogtokom Kudusa u 89. minutu (2:2).

''Čekićari'' su preko leta ostali bez najboljeg igrača Deklana Rajsa, kojeg odlično menja Džejms Vord Prauz što se i ogleda u rezultatima ekipe iz prestonice.

Četa Dejvida Mojesa je odigrala četiri ligaške utakmice u gostima ove sezone na kojima su sakupili sedam bodova, a vredi napomenuti da su na svakoj od tih utakmica oba tima postizala barem po gol.

Vest hem takođe ima evropske obaveze, osvajanjem Lige konferencija dobio je ulaznicu za Ligu Evrope gde je do sada savladao TSC, odnosno Frajburg i sigurno korača ka nokaut fazi.

Domaćin će večeras biti bez Morena, Ingsa, Buendije i Remzija. Još se ne zna sudbina Nikola Zaniola koji je ukljuen u kladioničarski skandal povezivan sa nekoliicinom italijanskih fudbalera, ali klub i dalje nije dao nikakvo obaveštenje vezano za taj događaj.

Sa druge strane izostaće Kresvel i Džonson.

Ovo su dva tima koji daju veliki broj pogodaka, Vila je 19 puta tresla mrežu protivnika, a Vest hem 15 i mi verujemo da će nastaviti u takvom ritmu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 1,79)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)