ESPANJOL SE EKSPRESNO VRAĆA: Viljareal B i ove godine strepi za opstanak

O. M.

09. 10. 2023. u 11:43

ESPANjOL gostuje drugom timu Viljareala u desetom kolu španske druge lige, popularne Segunde. Utakmica se igra na Madrigalu od 21 čas.

ЕСПАЊОЛ СЕ ЕКСПРЕСНО ВРАЋА: Виљареал Б и ове године стрепи за опстанак

EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Gosti su u ovo kolo ušli kao lideri na tabeli, dok je domaćin na 13. poziciji. Rezervisti Viljareala su jedva izbegli ispadanje prošle sezone, a izgleda da ih i ove sezone očekuje grčevita borba za opstanak.

Žuta podmornica je imala veoma loš početak sezone, izgubivši tri od prve četiri utakmice. Međutim, u poslednje vreme su znatno bolji. Njihov poslednji meč završen je nerešenim rezultatom 1:1 protiv Levantea, a sada su neporaženi u poslednjih pet utakmica, uključujući četiri remija i pobedu.

Iako je Viljareal B dominantan domaćin, protiv najbolje ekipe lige su autsajderi, čak i na Madrigalu.

Espanjol je ispao iz La lige prošle sezone, ali je izgleda na dobrom putu da se automatski vrati u prvi razred španskog fudbala. U nedelju su Tenerife pobedom nad Burgosom privremeno preuzele čelo tabele, ali sa bodom više i utakmicom više od Espanjola kome su naneli jedini poraz u sezoni, pre tri nedelje na Ostrvu kada je bilo 1:0. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024