SRPSKI REPREZENTATIVAC NAJAVIO PRELAZAK U VELIKI KLUB: ''Zebre'' bi da pobegnu iz opasne zone

V.M.

01. 10. 2023. u 10:00

FUDBALERI Udineze će u sedmom kolu Serije A od 15 časova na ''Friuliju'' dočekati raspucanu Đenovu.

СРПСКИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ НАЈАВИО ПРЕЛАЗАК У ВЕЛИКИ КЛУБ: Зебре би да побегну из опасне зоне

EPA

Domaćini se baš muče ove sezone i posle šest odigranih utakmica zauzimaju razočaravajuću 17. poziciju na tabeli sa samo tri osvojena boda. Njih su sakupili odigravši tri remija, a doživeli su isto toliko poraza, tako da i dalje ne znaju za pobedu!

Udineze je preko nedelje rutinski poražen od Napolija (1:4), a jedina svetla tačka za ''zebre'' na tom meču je bio srpski reprezentativac Lazar Samradžić koji je predriblao nekoliko defanzivaca pre nego što je rutinski zatresao mrežu.

Sjani ofanzivni vezista je skoro pričao o svom propalom transferu u Inter izjavivši da novac nije bio razlog tome, a napomenuo je i da očekuje da u roku od dve godine napravi iskorak u karijeri i pojača neki od velikih evropskih klubova. 

Sa druge strane, Đenova se raspucala preko nedelje protiv Rome i sa dosta samopouzdanja dolazi na ''Friuli''. 

Izabranici Alesandra Đilardina su zatresli mrežu vučice čak četiri puta na tom meču (4:1) i ponovo je jedan od strelaca bio Mateo Retegi koji je ovog leta odbio pozive nekoliko većih kluba i odlučio da pođe stopama Dijega Milita i svoju evropsku karijeru započne na ''Marasiju''.

Italijanski reprezentativac je već postigao tri gola u dosadašnjem toku prvenstva i jedan je od glavnih razloga što se povratnik u Seriju A nalazi na 11. mestu sa sedam osvojenih bodova.

Poslednja tri međusobna duela današnjih rivala završena su nerešenim rezultatom (1:1, 0:0, 0:0).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&|0-1 (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)