KLOP JE NAŠTELOVAO LIVERPUL: ''Čekićari'' se dobro preznojili protiv TSC-a

V.M.

24. 09. 2023. u 10:35

OD 15 časova u okviru šestog kola Premijer lige, ''redsi'' će dočekati Vest Hem (15:00).

КЛОП ЈЕ НАШТЕЛОВАО ЛИВЕРПУЛ: Чекићари се добро презнојили против ТСЦ-а

Tanjug/AP

Domaćin izgleda impresivno na startu prvenstva i deluje da ponovo može da se bori za titulu. Nalazi se u seriji od pet vezanih pobeda u svim takmičenjima, a poslednju u Premijer ligi ostvario je nad Vulvsima.

Gubio je na poluvremenu sa 0:1, ali je nakon toga upalio motore u drugom poluvremenu i slavio sa 3:1.

Jedini ''kiks'' imao je u prvom kolu kada je remizirao sa Čelsijem (1:1) i zbog toga se nalazi iza Mančester sitija koji je juče trijumfom nad Notingemom održao perfektan skor (šest utakmica, šest pobeda).

Sa druge strane, Vest Hem je prošle nedelje doživeo prvi poraz u sezoni. Dočekao je Mančester siti, poveo sa 1:0, ali nije uspeo da sačuva taj gol prednosti u drugom delu igre i na kraju je izgubio rezultatom 1:3.

Posle toga, čekićari su se dobrano preznojili protiv TSC-a na startu Lige Evrope. Srpski predstavnik je poveo preko Stanića, ali izabranici Dejvida Mojesa su se probudili u završnici meča i slavili sa 3:1 auto-golom Petrovića i pogocima Kudusa, odnosno Součeka.

Liveprul je takođe pobedom započeo u drugom najjačem evropskom takmičenju, isto je gubio sa 0:1 i trijumfovao sa 3:1 protiv LASK-a.

''Redsi'' su današnjeg rivala savladali na poslednja tri međusobna duela, a mi verujemo da je vreme i za četvrti pred punim tribinama legendarnog ''Enfilda''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!