JOVETIĆ DEBITOVAO ZA "CRVENO-BELE": Olimpijakos još ne zna za poraz ove sezone

O. M.

21. 09. 2023. u 13:54

U prvom kolu grupne faze Lige Evrope Olimpijakos dočekuje Frajburg. Utakmica je na programu u četvrtak od 21 čas na stadionu Jorgos Karaiskakis.

ЈОВЕТИЋ ДЕБИТОВАО ЗА ЦРВЕНО-БЕЛЕ: Олимпијакос још не зна за пораз ове сезоне

Foto: EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

U derbiju kola grčke Superlige Olimpijakos je remizirao 1:1 sa AEK-om u gostima. Posle četiri odigrana kola Olimpijakos zauzima prvu poziciju na tabeli sa 10 osvojenih bodova, jednim manje od drugoplasiranog Panatinaikosa. U prva tri kola savladali su Panseraikos sa 2:0, Atromitos i Lamiju sa po 4:0.

Olimpijakos je do grupne faze stigao preko srpskog predstavnika Čukaričkog koga je lagano savladao oba puta - 3:1 i 3:0.

Prethodno su eliminisali i Genk, koji je jedini, uz AEK, u prvenstvu ove sezone uspeo da izvuče remi. Nakon što je Olimpijakods pobedio 1:0 kod kuće golom u prvom minutu, u Belgiji je bilo 1:1 i to tako što su Pirejci izjednačili u 97. minutu sa igračem više. U tom meču Genk je uspeo da promaši penal, a napadač iz Gane Džozef Pejntil uspeo je da pocrveni nakon što je na istom meču promašio penal i postigao vodeći pogodak.

Nekadašnji fudbaler Partizana Stevan Jovetić pojačao je ovog leta pirejski klub iz Herte iz Berlina i debitovao je u utakmici protiv AEK-a pa bi mogao da se nađe u sastavu i danas.

Frajburg je na svom terenu izgubio od Borusije Dortmund sa 4:2. Posle četiri odigrana kola, Frajburg zauzima desetu poziciju na tabeli sa šest bodova, tri manje od trećeplasiranog Red bul Lajpciga. Pre meča sa Borusijom izgubili su i od Štutgarta, dok su trijumfovali nad Verderom iz Bremena i Hofenhajmom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)