ANKARAGUDŽU BEZ UDARNE IGLE PUTUJE U SIVAS: Domaćin je u prošlom kolu pretrpeo prvi poraz

O. M.

18. 09. 2023. u 12:01

SIVASPOR dočekuje ekipu Ankaragudžua u petom kolu turske Superlige. Utakmica se igra na stadionu "Novi četvrti juli" u Sivasu od 19 časova.

АНКАРАГУЏУ БЕЗ УДАРНЕ ИГЛЕ ПУТУЈЕ У СИВАС: Домаћин је у прошлом колу претрпео први пораз

Foto: Profimedia

Obe ekipe u ovaj duel ulaze u ne baš dobrom raspoloženju. Domaćin je u prošlom kolu pretrpeo prvi poraz, a gost u prva četiri kola nije osetio slast pobede. 

Samo dva remija na startu lige dovela su ekipu iz prestonice na neslavno 17. mesto, šest pozicija ispod današnjeg protivnika.

Sivasporu verovatno neće moći da pomogne Gerson Rodrigez za ovaj meč, koji je zbog povrede zamenjen početkom utakmice protiv Bešiktaša. 

S druge strane, bez prvog napadača biće i Ankaragudžu pošto je Ali Sou polomio ruku. On će Ankaragudžuu verovatno nedostajati više nego Rodrigez Sivasporu jer je prošle godine sa 16 golova bio udarna igla tima.

U prošloj sezoni oba prvenstvena duela pripala su ekipi koja je bila domaćin. U Sivasu je bilo 2:0, a u Ankari 2:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?