EKSTAZA U NOVOM PAZARU: Rasprodat stadion pred debije Sume i LJajića

V.M.

17. 09. 2023. u 13:55 >> 13:55

U ovkiru sedmog kola Superlige Srbije, fudbaleri Novog Pazara će dočekati Napredak iz Kruševca (17:00).

ЕКСТАЗА У НОВОМ ПАЗАРУ: Распродат стадион пред дебије Суме и Љајића

FK Novi Pazar

Fudbalska groznica hvata Novi Pazar, ''Gradski stadion'' je rasrodat i navijači sa velikom dozom nestrpljenja očekuju debije Adema Ljajića i Sejdube Sume koji su tokom prelaznog roka pojačali redove domaćina.

Suma je još od ranije dogovoren ali zbog povrede i određenih problema sa papirima nije debitovao pa će to danas učiniti, dok je u karnevalskoj atmosferi proteklog petka promovisan Adem Ljajić koji je i pre godinu dana trenirao sa Pazarom ali tada do zvanične saradnje nije došlo.

Iako je slabo započeo sezonu sa sedam osvojenih bodova u uvodnih šest kola, euforija je velika u Novom Pazaru koji će predvođen najvećim pojačanjima u istoriji kluba napasti plasman u Evropu.

Pitanje je da li će pomenuti dvojac započeti od prvog mintua, ali sigurno je da će se u nekom trenutku naći na terenu.

Na noge im dolazi razigrani Napredak koji se nalazi u seriji od dve vezane pobede. Prvo je u Subotici bio bolji od Spartaka (3:1), a nakon toga je savladao i Voždovac (2:1).

Protiv Voždovca je prve minute ove sezone upisao Milan Bojović i najbolji golgeter u istoriji Superlige Srbije se odma upisao u strelce sa bele tačke u 14. minutu.

Što se tiče međusobnih duela, veliku prednost ima Novi Pazar koji se nalazi u seriji od tri vezane pobede nad Kruševljanima, a mi verujemo da će doći i do četvrte.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!