NJUKASL TRAŽI IZLAZ IZ KRIZE: ''Pčelice'' i dalje ne znaju za poraz

V.M.

16. 09. 2023. u 09:15

U poslednjoj utakmici subotnjeg programa Premijer lige, Njukasl će na ''Sent Džejmsis parku'' pokušati da prekine post protiv redovne mušterije Brentforda (18:30).

ЊУКАСЛ ТРАЖИ ИЗЛАЗ ИЗ КРИЗЕ: Пчелице и даље не знају за пораз

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin je odlično izgledao na otvaranju prvenstva kada je u dominantnom stilu savladao Aston Vilu sa 5:1, ali nakon toga ''kola su krenula nizbrdo'' za "svrake" i nalaze se u seriji od tri vezana premijerligaška poraza.

Doduše, igrali su dosta teške utakmice protiv Sitija, Liverpula i Brajtona, ali ekipa koja juri novi plasman u top četiri mora i može bolje. 

Posebno je zaboleo poraz od Liverpula, pošto su ''crno-beli'' na tom meču vodili sa 1:0 i imali igrača više, ali Darvin Nunjez je ''poludeo'' u završnici meča i sa dva pogotka napravio veliki preokret kojim je utišao ''Sent Džejmsis park''.

Njukaslu je reprezentativna pauza došla u pravo vreme, Edi Hau je imao vremena da poradi sa svojim izabranicima koji će pokušati da osvoje tri boda i tako naprave dobru uvertiru za sledeću nedelju kada ''svrake'' u svom povratku u Ligu šampiona nakon 20 godina gostuju Milanu.

Sa druge strane, Brentford je kao što se i dalo očekivati veoma tvrd orah. Tomas Frank radi sjajan posao i njegova četa je neporažena nakon četiri odigrana kola.

''Pčelice'' su savladale Fulam sa 2:0, a pored toga su remizirale sa Totenhemom, Palasom i Bornmutom.

Iako su bez najboljeg igrača Ajvana Tonija, koji je suspedovan zbog klađenja do kraja kalendarske godine, gosti su pokazali impresivan fudbal i očekuje se da se kao i prošle sezone bore za plasman u gornji deo tabele.

Njukasl je u seriji od tri vezane pobede nad Brentfordom, a mi verujemo da je vreme i za četvrtu kojom bi ''svrake'' nanele ''pčelicama'' prvi neuspeh u dosadašnjem toku Premijer lige.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)