VREME JE DA ROMA UPIŠE PRVA TRI BODA: Na ''Olimpiko'' dolazi tradicionalno povoljan protivnik

V.M.

17. 09. 2023. u 12:55 >> 12:55

U poslednjoj utakmici nedeljnog programa Serije A, Roma će dočekati Empoli (20:45).

ВРЕМЕ ЈЕ ДА РОМА УПИШЕ ПРВА ТРИ БОДА: На Олимпико долази традиционално повољан противник

FOTO: EPA

''Vučica'' je na katastrofalan način započela sezonu, nakon uvodna tri kola ima samo jedan osvojen bod i nalazi se u zoni ispadanja. Taj poen osvojila je na otvaranju prvenstva kada je remizirala sa Salernitanom (2:2), a posle toga su bolji od nje bili Verona i Milan (po 1:2).

Krajem prelaznog roka u redove Rome doveden je Romelu Lukaku koji bi trebao da reši probleme u napadu, debitovao je protiv Milana kada je ušao sa klupe, a danas se očekuje da ga na terenu vidimo od prvog minuta.

Žoze Murinjo se vratio na klupu protiv ''rosonera'' nakon odrađene suspenzije i sigurno je da će do doprineti igrama njegovih izabranika.

''Đalorosi'' imaju ozbiljnih problema sa povredama na startu sezone, večeras sigurno neće biti kapitena Pelegrinija, njegovog zamenika Đanluke Manćinija, Ejbrahama i Sančeza, a pod znakom pitanja je i nastup Paola Dibale.

Sa druge strane, jedina ekipa koja se više muči od Rome je Empoli koji je doživeo tri poraza i zacementiran je za dno tabele Serije A. Za sada su bolji od njega bili Verona, Monca i Juventus, a ono što dodatno zabrinjava navijače ''azura'' je to što njihovi miljenici i dalje nisu postigli gol!

Trener Kristijan Zaneti je pod velikim pritiskom i šuška se po italijanskim medijima da bi ovo mogao da mu bude poslednji meč na klupi gostiju ukoliko ne dođe do bodova.

Tradicionalno gledano, Roma obožava da igra protiv Empolija kojeg je savladala na poslednjih sedam međusobnih duela, a mi verujemo da će i pored svih problema pred punim tribinama ''Olimpika'' to učiniti i osmi put.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,41)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!