"ŠUMARI" BAŠ NEMAJU SREĆE: Jedan od derbija Liga kupa na Siti graundu

O. M.

30. 08. 2023. u 12:48 >> 12:48

NOTINGEM FOREST i Barnli sastaju se u jednom od samo dva međusobna duela premijerligaša u drugom kolu Liga kupa. "Šumari" će na svom "Siti graundu" ugostiti "klaretse" od 20 časova i 45 minuta.

ШУМАРИ БАШ НЕМАЈУ СРЕЋЕ: Један од дербија Лига купа на Сити граунду

Tanjug/AP

Forest u meč ulazi posle nesrećnog poraza od Mančester junajteda proteklog vikenda. Vodili su "šumari" sa 2:0 već u četvrtom minutu duela na "Old Trafordu", ali nisu uspeli da sačuvaju prednost.

Nekako su se i držali do kraja poluvremena, iako je Junajted rano smanjio na 1:2 golom Eriksena u 17. minutu. Izjednačio je Kazemiro u 52. minutu, a igra gostiju se rapala u 67. kada su ostali sa desetoricom posle isključenja Džoa Vorala. Bruno Fernandez je devet minuta posle toga sa bele tačke doneo Junajtedu ipak zasluženu pobedu. Notingem je sa tri boda 14. na tabeli.

Barnli je jedna od ekipa koja nema nijedan bod od starta sezone, doduše, odigrali su meč manje jer Luton nije mogao da ih ugosti na svom stadionu koji još ne ispunjava uslove Premijer lige.

Defanzivac Mati Keš rešio je već u 20. minutu sa drugim svojim golom pitanje pobednika u meču sa Aston vilom. Foster je početkom drugog dela dao slabu nadu domaćima koju je ugasio Diabi u 61. minutu trećim golom za svoju ekipu.

Notingem i Barnli nisu igrali takmičarski meč od sezone 2015/16. kada su se sastali u Čempionšipu. Tada je na Siti graundu bilo 1:1, dok je Barnli ostvario minimalnu pobedu na svom terenu. Poslednji okršaj u Liga kupu imali su 2013. godine kada je Barnli kao domaćin slavio sa 2:1 posle preokreta u šesnaestini finala.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&2+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)