"PEVCI" ŽELE DA NASTAVE POBEDNIČKI NIZ: Fulam je već iznenadio jednog velikog gradskog rivala, može li i drugog?

O. M.

29. 08. 2023. u 12:21

FULAM dočekuje Totenhem u jednom od derbija druge runde engleskog Liga kupa. Utakmica se igra na Krejven kotidžu od 20 časova i 45 minuta.

ПЕВЦИ ЖЕЛЕ ДА НАСТАВЕ ПОБЕДНИЧКИ НИЗ: Фулам је већ изненадио једног великог градског ривала, може ли и другог?

Foto: Profimedia

Oba premijerligaša ulaze u ovaj meč osokoljeni rezultatima prethodnog vikenda. "Pevci" su savladali Bornmaut sa 2:0, što im je posle remija na startu bio drugi uzastopni trijumf, dok su "kolibari" sa igračem manje izvukli bod protiv Arsenala (2:2). 

Fulam je sezonu počeo pobedom od 1:0 na gostovanju Evertonu, da bi u drugom kolu, na dan kada je ostao bez Aleksandra Mitrovića, koji je prešao u saudijski Al Hilal, izgubio sa 3:0 na svom terenu od Brentforda.

Kotidžersi nisu nikad osvojili Liga kup, a najveći uspeh u ovom takmičenju im je finale iz 1975. godine. Za razliku od njih, Totenhem je sa četiri pehara jedan od najtrofejnijih klubova u ovom takmičenju, a ima i pet finala. Pevci su poslednji put bili pobednici ovog takmičenja 2008. godine, a finalisti 2021, kada ih je u borbi za trofej savladao Mančester siti.

Totenhem je pobedio u osam od poslednjih devet mečeva protiv Fulama u svim takmičenjima, dok je na Krejven Kotidžu neporažen još od susreta u FA kupu iz januara 2011. godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave