ČUKARIČKI SANJA PREOKRET: Gol u nadoknadi dao nadu ''brđanima''

V.M.

31. 08. 2023. u 14:13 >> 14:13

VEČERAS od 20 časova na ''Gradskom stadionu'' u Dubočici kraj Leskovca, Čukarički će u revanšu plej-ofa za Ligu Evrope dočekati Olimpijakos.

ЧУКАРИЧКИ САЊА ПРЕОКРЕТ: Гол у надокнади дао наду брђанима

Foto: EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Pirejci su pred svojim navijačima dominantno otvorili prvi meč pre sedam dana i nakon 16 minuta su već vodili sa 2:0, uvodne golove postigli su El Kabi i Fortunis, dok je savršeno poluvreme zaokružio pomenuti Marokanac svojim drugim pogotkom na utakmici, te se na pauzu otišlo sa rezultatom 3:0. U drugom poluvremenu je viđena nešto drugačija priča, Čukarički se malo oslobodio pritiska koji je uticao na njega u prvom delu igre, a nagrada za dobar nastup u završnici meča došla je u suidjskoj nadoknadi kada je Miladinović smanjio na 3:1 i ostavio nadu ''brđanima'' da mogu do preokreta.

Srpski predstavnik je već ispisao istoriju direktnim plasmanom u evropska takmičenja, jer i ako izgubi od Olimpijakosa, zasigurno će igrati u Ligi konferencija, ali Čukarički će probati da dođe do iznenađenja protiv Pirejaca i zauzme mesto u Ligi Evrope.

Domaćin je u popriličnom padu forme nakon solidnog otvaranja takmičarske sezone, šok terapija smenom Dejana Kerkeza i dovođenjem Igora Matića na klupu nije urodila plodom jer je Čuka na poslednja četiri susreta u svim takmičenjima odigrala dva remija i doživela isto toliko poraza.

''Brđani'' su za vikend odigrali 0:0 sa Radnikom iz Surulice i zauzimaju peto mesto na tabeli Superlige Srbije.

Što se tiče Olimpijakosa, on je na impresivan način otvorio sezonu. Prošle godine je grčko prvenstvo završio kao trećeplasirani pa ne nastupa u kvalifikacijama za Ligu šampiona kao što je bio slučaj dugi niz godina. Evropsku odiseju započeo je protiv Genka kojeg je savladao ukupnim rezultatom 2:1, i danas ima odličnu priliku da obezbedi mesto u po rangu drugom najjačem UEFA takmičenju.

Jedan od glavnih ciljeva ''crveno-belih'' ove sezone biće povratak titule, u uvodna dva kola pokazali su da su orni da to učine jer su ostvarili dve rutinske pobede, bili su bolji od Panseraikosa (2:0) i Atromitosa (4:0).

Olimpijakos je ipak dosta kvalitetniji tim od Čukaričkog i verujemo da će to večeras prikazati na terenu koji će za njega biti kao domaći s obzirom da je najavljen dolazak velikog broja navijača Crvene zvezde koji će pružiti podršku bratskom klubu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)