PARTIZAN POKUŠAVA DA ZABORAVI NORDSJELAND: Težak je zadatak pred ''crno-belima''

V.M.

27. 08. 2023. u 12:28 >> 12:28

U utakmici petog kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana će dočekati Javor (19:35).

ПАРТИЗАН ПОКУШАВА ДА ЗАБОРАВИ НОРДСЈЕЛАНД: Тежак је задатак пред црно-белима

FOTO: M. Vukadinović

Domaćin je preko nedelje doživeo ubedljiv poraz na gostovanju Nordsjelandu u kvalfikacijama za Ligu konferencija (0:5) i sada predstoji veoma težak zadatak pred njim, a to je podići se i fokusirati se na ostatak sezone koja je tek započela.

Tim porazom ''crno-beli'' su verovatno ostali bez Evrope po prvi put nakon dve godine igranja u Ligi konferencija (u oba navrata dolazili do nokaut faze), ali nije sve izgubljeno, borba za titulu je tu, a možda i dođe do velikog preokreta protiv danskog predstavnika.

Što se tiče Superlige Srbije, četa Igora Duljaja je do sada odigrala samo tri utakmice. Na otvaranju prvenstva ''crno-beli'' su remizirali sa TSC-om, dok su nakon toga ostvarili dve vezane pobede nad Vojvodinom i Radničkim iz Niša.

Partizan je trenutno četvrti na tabeli i zaostaje šest bodova za liderom TSC-om, odnosno pet za drugoplasiranom Zvezdom. Ipak, vredi napomenuti da je odigrao dve meča manje od pomenutog dvojca i ako bi trijumfovao na njima mogao bi da dođe do prvog mesta.

Sa druge strane, nakon solidnog otvaranja sezone i osvajanja pet bodova u uvodna tri kola, Javor je doživeo prvi poraz. Dočekao je TSC proteklog vikenda i nije se lepo proveo jer je poražen poprilično rutinski rezultatom 0:3.

Gost je preko leta napravio dosta promena u ekipi, a svakako najveća je ona na klupi. Kormilo je preuzeo bivši selektor Srbije Radovan Ćurčić koji je protekle dve godine radio u upravi kluba na poziciji sportskog direktora.

Partizan tradicionalno igra veoma dobro protiv Javora i sve do prošlosezonskog remija u Humskoj (3:3) bio je u seriji od 15 vezanih pobeda nad današnjim rivalom.

Očekujemo da ''crno-beli'' upišu tri boda, a uz fiks dodajemo i golove.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

RIM, još jedan peron i usputna stanica voza Novaka Đokovića koji ima za cilj da žetvu pehara pokupi u Parizu i Londonu (Rolan Garos, OI i Vimbldon) u naredna dva meseca. Tako rezonuje najbolji teniser svih vremena uoči nastupa u Večnom gradu (8-19. maja), na nadmetanju koji je osvajao već šest puta u karijeri, a još toliko puta gubio je u borbi za trofej. Naš as, na terenu kompleksa "Foro Italika", još uvek nije saznao ime rivala, kojeg je dobio tek nakon okršaja između Rusa Romana Safijulina i Francuza Korentina Mutea.

08. 05. 2024. u 17:15

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)