VICEPRVAK SLABO OTVORIO PRVENSTVO: Može li domaćin to da iskoristi?

V.M.

23. 08. 2023. u 11:25

U okviru četvrtog kola jermenskog prvenstva, Ararat Jermenija će od 17 časova dočekati Pjunik.

ВИЦЕПРВАК СЛАБО ОТВОРИО ПРВЕНСТВО: Може ли домаћин то да искористи?

FOTO: M. Vukadinović

Domaćin je u uvodna tri kola upisao dve pobede i poraz. Bio je bolji od Ararata (3:1) i Zapadne Jermenije (4:1), dok je jedini neuspeh doživeo protiv aktuelnog šampiona Urartua (1:2).

Ararat Jermenija je kvalfikacije za Ligu konferencija otvorio izbacivanjem albanske Egnatije, ali je posrnuo već u drugom kolu gde je bolji od čete Vardara Minasjana bio Aris.

Što se tiče Pjunika on se prošle sezone borio za titulu, ali je prvenstvo završio sa tri boda zaostatka u odnosu na Urartu. Ove sezone nije baš najbolje započeo i pored pobede nad Alašertom odigrao je dva remija sa Uratuom i Araratom pa zauzima tek sedmo mesto na tabeli.

Kao i njegov današnji rival, gost je završio svoju evropsku odiseju. Takođe je igrao kvalifikacije za Ligu konferencija gde je u prvom i drugom kolu bio bolji od Narve, odnosno Kalmara, ali u u trećem kolu ga je zaustavio Bode Glimt.

Prošle sezone ove ekipe su se sastajale tri puta, viđena su dva remija kao i pobeda Pjunika.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave