''BOMBONJERA'' PODRHTAVA: Veliki derbi u četvrtfinalu Kopa libertadoresa

V.M.

23. 08. 2023. u 09:44

U terminu za noćne ptice od 02:30 Boka juniors će dočekati Rasing.

БОМБОЊЕРА ПОДРХТАВА: Велики дерби у четвртфиналу Копа либертадореса

Foto: Profimedia

Danas ćemo gledati obračun između dva tima koja su imala razočaravajuće sezone u domaćem prvenstvu. Boka je tek pri kraju pokazala solidne igre ali je završila na razočaravajućem sedmom mestu, dok je Rasing bio još gori zauzveši 12. poziciju na tabeli, ipak priča je dosta drugačija u Kopa libertadoresu. 

Domaćin se prošetao kroz grupu ''F'' i sa 13 osvojenih bodova zauzeo je prvo mesto, usledio je meč osmine finala sa urugvajskim Nasionalom u kojem je viđena velika drama. Nakon 0:0 u prvom susretu, novi remi je viđen na ''Bombonjeri'' (2:2) pa se ušlo u penale gde je Boka bila sigurnija i slavila sa 4:2 u seriji.

''Zlatno-plavi'' su skoro zapoečli učešće u Kupu lige Profesional i na otvaranju tog takmičenja bili su bolji od Platensea sa 3:1.

Što se tiče Rasinga, on je takođe bio impresivan u grupi ''A'' zauzvevši prvo mesto ispred Flamenga, a drama ni kod gosta nije izostala u osmini finala. Žreb ga je ukrstio sa Atletiko Nasionalom, a kolumbijski predstavnik je bio dominantan pred svojim navijačima trijumfovaši 4:2. Ipak, to nije bilo dosta za prolaz dalje jer je ''akademija'' nošena hukom 60 000 ljudi na stadionu ''Predsednik Peron'' u Aveljanedi preokrenula zaostatak slavivši sa 3:0 i na taj način je obezbedila novo četvrtfinale.

Rasing je takođe započeo učešće u Kupu lige Profesional, ali je za razliku od svog rivala započeo takmičenje remijem sa Union Santa Feom, 1:1.

Ovi timovi su se sastali u 14. kolu argentinskog prvenstva krajem aprila i tada je Boka slavila sa 3:1.

Danas verujemo da ćemo gledati nešto tvrđu utakmicu pošto ima veliki značaj i očekujemo malo golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)