DUŠAN TADIĆ NA MARKECA: Fener želi titulu, zemljotres ostavio katastrofalne posledice na Gacijantep

O. M.

13. 08. 2023. u 11:47

OVOG vikenda počinje i nova sezona turske Superlige, a jedan od glavnih pretendenata na titulu Fenerbahče će je otvoriti protiv Gacijantepa koji na Šukru Saradžoglu stadionu gostuje u nedelju od 20 časova i 45 minuta.

ДУШАН ТАДИЋ НА МАРКЕЦА: Фенер жели титулу, земљотрес оставио катастрофалне последице на Гацијантеп

Alex Nicodim / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Dovođenjem Dušana Tadića i Edina Džeka, Fenerbahče je pokazao da je ozbiljan u nameri da posle sada već pune decenije vrati titulu u azijski deo Istanbula.

Napredak u igri bio je primetan već u prijateljskim utakmicama pred početak sezone, gde su osim poraza od Crvene zvezde i remija sa Zenitom prikazali dobru igru. Usledila je pobeda nad Nefčijem, a onda je došao kraj prijateljskim utakmicama jer je Fenerbahče morao da krene u kvalifikacije za Ligu konferencija. Moldavski Zimbru došao je kao dva lakša treninga u kojima je Fener ukupnim rezultatom 9:0 izborio dvomeč sa slovenačkim Mariborom. U prvoj utakmici prošlog četvrtka u Istanbulu bilo je 3:1 a revanš je za četiri dana.

Gazijantep se prošle sezone povukao iz turske Superlige zbog razornih zemljotresa koji su pogodili region, ali je Savez doneo odluku da klub zadrži status ove sezone.  Gazijantepu će ovo biti prva zvanična utakmica od februara ove godine. Katastrofa je ostavila velike posledice na igrače Gazijantepa, koji su u pripremnom periodu odigrali pet utakmica, bez pobede. U generalnoj probi pred start šampionata izgubili su od Kasimpaše sa 4:2.

I naredne sezone boje Gacijantepa braniće dva Srbina, Marko Jevtović i Lazar Marković.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1-1 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!