KEJN OSTAJE U TOTENHEMU? ''Pevci'' ukrštaju koplja sa Barsom u generalnoj probi pred start takmičarskog dela sezone

V.M.

08. 08. 2023. u 09:32

VEČERAS ćemo od 20 časova gledati prijateljski meč između šampiona Španije i Totenhema.

КЕЈН ОСТАЈЕ У ТОТЕНХЕМУ? Певци укрштају копља са Барсом у генералној проби пред старт такмичарског дела сезоне

FOTO: Tanjug/AP

Totenhem već dugo muči pitanje oko Harija Kejna. Kapiten engleske reprezentacije je tokom čitavog prelaznog roka veoma blizu prelaska u Bajern na zahtevanje Tomasa Tuhela, ali Totenhem je zalepio cenu na svog najboljeg igrača u istoriji kluba koju Bavarci izgleda nisu voljni da plate.

Po pisanju Atletika, rasplet ćemo dobiti do kraja nedelje jer je Kejn odlučio da se neće seliti ovog leta ako takmičarski deo sezone započne u dresu Totenhema.

''Pevci'' u novu sezonu ulaze sa velikim promenama, najveća je ona na klupi koju je Antonio Konte napustio, a zamenio ga je doskorašnji menadžer Seltika Endži Postekoglu.

Aktivni su bili i što se tiče dovođenja igrača, pa su tim pojačala imena poput Medisona, Vikarija, Ešlija Filipsa, a po rečima transfer-gurua Fabricija Romana završeni su transferi Mikija van de Vena i Valjeha Veliza.

Totenhem je odigrao tri priajteljska susreta do sada, izgubio je od Vest Hema, a nakon toga je savladao Lion Siti i Šahtjor protiv kojeg je Kejn postigao čak četiri gola pred punim tribinama ''Totenhem hotspur'' stadiona.

Što se tiče Barse, ona se vratila u vrh španskog fudbala, a ove sezone planira da to uradi na evropskoj sceni. Ćavi je uradio fantastičan posao sa svojim pulenima, a uprava ga je nagradila dovođenjem jednog od najboljih veznih igrača na svetu Ilkaja Gundogana, a tim je pojačao i reprezentativac Injigo Martinez.

Ekipu su napustile legende kluba Serhio Buskets i Đordi Alba koji su se pridružili Mesiju u Inter Majamiju, a uskoro bi to trebalo da učini i Usman Dembele koji je veoma blizu prelaska u PSŽ.

Barselona je na pripremama do sada odigrala četiri utakmice, savladala je Visel Kobe, Real i Milan, dok joj je jedini poraz naneo Arsenal.

Ovo će biti generalna proba za oba tima pred početak domaćih prvenstava, verujemo da će izaći u najjačim sastavima na teren i očekujemo goleadu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG&I1+ (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)