PARTIZAN MISLIMA VEĆ U REVANŠU SA SABAHOM: Evropske brige crno-belih šansa za Radnički?

O. M.

13. 08. 2023. u 11:48 >> 11:48

FUDBALERI Partizana će prvi put ove sezone igrati na svom terenu, a protivnik u trećem kolu Superlige Srbije biće im Radnički iz Niša. Utakmica se igra na stadionu u Humskoj s početkom u 19 časova i 30 minuta.

ПАРТИЗАН МИСЛИМА ВЕЋ У РЕВАНШУ СА САБАХОМ: Европске бриге црно-белих шанса за Раднички?

FOTO: FK Radnički

Crno-beli su  prva dva kola osvojili četiri boda, što je kad se u obzir uzme kvalitet protivnika solidan start. 

U prvom kolu osovjio je "parni valjak" bod na gostovanju TSC u Bačkoj Topoli. U utakmici koja je izazvala dosta kontroverzi i optužbi na račun sudija od strane gostiju, viđeno je čak šest golova - 3:3.

U drugom kolu Partizan je lako izašao na kraj sa Vojvodinom i pobedio sa 2:0 ekipu koja mu je u prošloj sezoni zadala dosta glavoboljai u prolećnom delu sezone otkinula mu čak pet bodova s kojima bi crno-beli igrali kvalifikacije za Ligu šampiona. Umesto toga završili su u kvalifikacijama za trećerazrednu Ligu konferencija gde su se priločno obrukali u prvom nastupu pošto su izgubili sa 2:0 na gostovanju azerbejdžanskom Sabahu u prvoj utakmici trećeg kola.

Niški Radnički je prošle sezone uz dosta muke obezbedio opstanak u Super ligi. Prvenstvo su završili na 13. mestu na tabeli koje vodi u baraž protiv ekipa iz Prve lige Srbije, a protivnik u tom duelu bila im je četvrtoplasirana ekipa iz nižeg razreda, Inđija. Iak osu Nišlije u prvom meču poražene sa 3:1 i tako došle na ivicu ispadanja, u revanšu su uspeli da pobede sa 3:0 i tako zadrže status superligaša.

Plasman na tabeli posle prva dva kola Superlige govore da će se Radnički i ove sezone boriti za opstanak. Ali, treba istaći da su Nišlije u prva dva kola imali veoma težak raspored jer su na startu gostovali trećeplasiranom iz prošle sezone Čuakričkom gde su poraženi sa 2:0, a zatim su ugostili vicešampiona, ekipu TSC, koja je iz Niša odnela sva tri boda posle sjajnog drugog poluvremena i pobede od 3:0.

Nema sumnje da će fudbaleri Partizana mislima biti u revanšu sa Sabahom gde im je potreban ubedljiv trijumf, a trener Radničkog Nikola Trajković najavio je da će njegova ekipa pokušati to da iskoristi. S druge strane, Igor Duljaj pozvao je navijače Partizana da dođu i ispune stadion jer se na startu sezone videlo koja je razlika kad crno-beli imaju podršku grobara i kad je nemaju. Iz tog razloga je i uprava "crno-belih" odlučila da ko kupi kartu za prvenstveni duel sa Radničkim može s njom da uđe i na revanš sa Sabahom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja