VORNOKOVI "TERIJERI" IDU U PLIMUT PO BODOVE: "Hodočasnici" će skupo prodati kožu

O. M.

05. 08. 2023. u 11:07

PLIMUT ARGAJL počinje svoju povratničku sezonu u Čempinšipu ove suboteu 16 časova kada mu u goste na Houm park dolazi Hadersfild taun.

ВОРНОКОВИ ТЕРИЈЕРИ ИДУ У ПЛИМУТ ПО БОДОВЕ: Ходочасници ће скупо продати кожу

Foto: Profimedia

"Hodočasnici" su sve iznenadili u prošloj sezoni kada su osvojili titulu šampiona Lige jedan. Iako su u svojoj istoriji relativno često osvajali prvo mesto u trećem razredu takmičenja (pet puta) prošle sezone to niko od njih nije očekivao, pogoto imajući u vidu da im je to bila tek treća sezona posle ulaska iz Lige dva.

Odličnu sezonu krunisali su i finalom EFL trofeja, trećeg po značaju kup-takmičenja u Engleskoj, iza FA kupa i Liga kupa, ali je Bolton ipak bio bolji u borbi za trofej i ubedljivom pobedom 4:0 zasluženo slavio.

S drzge strane, Hadersfild je tek u završnici sezone uspeo da sačuva status drugoligaša i to zahvaljujući najviše legendarnom menadžeru Nilu Vornoku. Stari lisac, koji je još 1995. godine uveo "terijere" u Čempionšip došao je sredinom februara i preokrenuo stvari. Hadersfild je u tom trenutku bio 23. na tabeli i u nizu od sedam utakmica bez pobede, ali ubrzo je Vornok doveo ekipu u red pa je u poslednjih 10 kola Hadersfild izgubio samo jednu utakmicu.

Kladionice predviđaju da će se Hadersfild i ove godine boriti za opstanak, ali da će uspeti da se izvuče jer kao putnici u niži rang već su "viđeni" Roteram, KPR i Šefild Venzdej.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 2,25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave