MILJENIK ''GROBARA'' POJAČAVA NOVI PAZAR: ''Plavi'' sa velikim očekivanjima ulaze u novu sezonu

V.M.

30. 07. 2023. u 13:04

FUDBALERI Novog Pazara će večeras od 19 časova dočekati ekipu Radničkog 1923.

МИЉЕНИК ГРОБАРА ПОЈАЧАВА НОВИ ПАЗАР: Плави са великим очекивањима улазе у нову сезону

FOTO: FK Novi Pazar

Domaćin je uspeo da obezbedi velikog pojačanje pred početak nove sezone. Kao bomba odjeknula je informacija da će ''plave'' pojačati nekadašnji miljenik ''grobara'' Sejduba Suma. Sjajni ofanzivni vezista je lutao nakon odlaska iz Partizana i dolazi ponovo u Srbiju da oživi svoju karijeru. Nema sumnje da se radi o fantastičnom igraču kojeg su problema van terena često sputavali da naparavi nešto više, ali zasigurno je da će biti veliko pojačanje za ekipu iz Pazara.

Domaćin je za vreme prelaznog roka napravio velike promene u sastavu, otišlo je preko 15 fudbalera a rokada je napravljena i na klupi, od ove sezone ekipu sa juga Srbije predvodiće Dragan Aničić.

Novi Pazar je prošle godine uspeo da obezbedi plasman u plej-of i završi prvenstvo na šestom mestu, a dolazak Sejduba Sume je naznaka da klub želi još više da raste i zauzme neku od pozicija koja vode u evrospka takmičenja.

Sa druge strane, Radnički je takođe nastupao u plej-ofu i u Kragujevcu se nada se da će to postati ustaljena priča u narednim sezonama. 

Iako je ekipu napustilo nekoliko nosioca igre poput Luke Milunovića, Evandra i Vidosavljevića, uprava je odradila veoma dobar prelazni rok što se i videlo na prirepmama.

Svakako je najveće pojačanje Francuz Kilijan Bevis, a uz njega su ''crveni'' dres obukli i Aleksandar Popović, Milan Vidakov, kao i pozajmljeni Jovan Mituljikić.

Radnički je na sedam priajteljskih utakmica ostvvario pet pobeda uz dva remija i sa dosta samopoudanja ulazi u takmičarski deo sezone.

Kada igraju ovi timovi u Pazaru golovi su retka pojava (samo jednom viđen 3+ na poslednjih pet susreta), a mi verujemo da će prazne tribina ''Džazkoin arene'' zbog suspenzije domaćeg tima doprineti da to ponovo bude slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!