BIVŠI SELEKTOR SRBIJE PONOVO NA KLUPI JAVORA: Treći mandat započinje na ''Krovu''

V.M.

29. 07. 2023. u 12:10

POSLEDNjI predlog iz prvog dana srpske Superlige dolazi nam sa ''Krova'', gde će od 21:00 Voždovac dočekati Javor.

БИВШИ СЕЛЕКТОР СРБИЈЕ ПОНОВО НА КЛУПИ ЈАВОРА: Трећи мандат започиње на Крову

FOTO: M. Vukadinović

Domaćin je prošle sezone igrao poprilično solidno, plasirao se u plej-ofu što je i bio cilj kluba, a takmičenje je završio na respektabilnoj sedmoj poziciji.

Voždovac je zadržao epitet najmlađe ekipe Superlige Srbije, ali napravio je poprilične promene u sastavu. Popularne ''zmajeve'' napustili su nosioci igre Pantović (TSC), Ivezić (Kil) i golman Kunić (Hadžer). 

Ipak, uprava je marljivo radila i njihov izostanak pokušaće da nadomeste novopridošlice Ilija Babić (Crvena zvezda), Aleksandar Lukić (Crvena zvezda), Vladan Đekić (Viterbeze), Lazar Kojić (Rad), Vuk Bogdanović (Vojvodina).

Pripremni period nije bio dobar za današnjeg domaćina koji je na sedam odigranih utakmica doživeo čak pet poraza uz remi i trijumf nad Dečićima.

Voždovac je napravio rotaciju na klupi, kormilo je od Nikole Puače preuzeo Marko Savić, mada vredi napomenuti da je Puača ostao u klubu, samo u ulozi pomoćnog trenera.

Sa druge strane, Radovan Ćurčić će započeti svoj treći mandat na klupi Ivanjičana. Prva dva su bila u prvoj deceniji 21. veka i nakon 13 godina bivši selektor Srbije će ponovo predvotiti Javor.

Gost nije pravio veliki promene u timu, ostala je osovina tima koju čine Manojlović i Gojković, a dosta se očekuje i od novog pojačanja, Todora Petrovića.

Radovan Ćurčić je poslednje dve godine radio kao sportski direktor u Javoru, dobro poznaje tim i očekuje se da ekipa iz Ivanjice izbegne borbu za opstanak ove sezone.

''Crveno-beli'' su kao i njihov današnji rival pružali promenljive partije na pripremama, odigrali su čak tri remija, a uz to upisali trijumf nad Mladost i poraz od Spartaka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: G 1-2 (1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)