BEG SA DNA ILI PUT U PROVALIJU? Valeranga zna kako se igra protiv Sandefjorda

O. M.

29. 07. 2023. u 09:39

DERBI začelja norveške Elitenserije igra se ove subote od 15 i 30 kada Valerenga dočekuje Sandefjord .

БЕГ СА ДНА ИЛИ ПУТ У ПРОВАЛИЈУ? Валеранга зна како се игра против Сандефјорда

Profimedia

Valerenga se nada da će se u narednom meču vratiti na pobednički put. Ovaj tim nije okusio pobedu u poslednjih pet kola. Poslednji put poraženi su sa 2:1 protiv Grenlanda. Bio je to meč u kojem su fudbaleri Valerenge samo jednom uspeli da šutnu loptu u gol protivnika kome su inačevrlo dobro parirali taktički. Viđen je po jedan autogol na obe strane u prvom poluvremenu, a tek na kraju meča domaći su uspeli da daju gol za pobedu.

Valerangina slaba tačka je odbrana, dok su na pet od prethodnih šest utakmica postigli bar jedan gol. Jedina nedavna pobeda bila je protiv Brana u četvrtfinalu kupa, gde su pobedili sa 3:2.

Poraz od Bode/Glimta sa 5:2 u prošlom kolu dosta je poremetio fudbalere Sandefjorda. Poslednji je trenutak da pokušaju da preokrenu stvari u svoju korist, a to neće biti lako jer ova ekipa ima izuzetno slabu odbranu. Izgubili su od Lilestorma 4:2, remizirali sa Stabekom 0:0 i doživeli katastrofalan poraz od Sarpsborga 6:1. Primili su 19 golova u prethodnih šest utakmica.

Sandefjord nije pobedio Valerengu u gostima u poslednje četiri utakmice. Prošle sezone Valeranga je pobedila u oba susreta, boilo je 3:1 i 4:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,64)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)