"VINARI" NEPOBEDIVI KOD KUĆE: Platense protiv "fenjeraša" prekinuo niz poraza u gostima

O. M.

05. 07. 2023. u 11:07

GODOJ KRUZ dočekuje ekipu Platensea u 23. kolu argentinske Lige profesional.

ВИНАРИ НЕПОБЕДИВИ КОД КУЋЕ: Платенсе против фењераша прекинуо низ пораза у гостима

Profimedia

Utakmica se igra od 20 časova i 30 minuta po našem vremenu na stadionu Viktor Antonio Legrotalje u Mendosi jer na Godojevom stadionu "Argentinski Malvini" u subotu igraju ragbi reprezentacije Argentine i Novog Zelanda. 

Domaći tim je na devetom mestu sa 33 boda. Sa tog mesta ide se u Kopa Sudamerikana, dok zaostaju devet bodova za pozicijom koja vodi u Kopa Libertadores.

Godoj je osvojio bod u poslednjem kolu, remizirajući 1:1 na teškom gostovanju drugoplasiranoj Teljares Kordobi. Kod kuće je u seriji od devet utakmica bez poraza. Remizirali su tri a pobedili šest puta u tom periodu, a poslednji poraz doživeli još u februaru od Hiimnasije.

Platense je na 14. mestu sa četiri boda zaostatka za Godojem. U prethodnoj rundi argentinskog šampionata izgubio je od četvrtoplasiranog Lanusa sa 1:0. Pre toga su u gostima savladali Arsenal Sarandi, čime su prekinuli niz od šest poraza na strani.

Poslednji međusobni susret Godoja i Platensea završio je pobedom "lignji" od 2:1. Bilo je to prošle godine u Buenos Ajresu dok su u Mendosi poslednji put igrali pre dve sezone kada je bilo 2:2.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,98)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini