OBRAČUN DONJEG DOMA: ''Zeleni'' pobedom mogu pobeći iz zone ispadanja

V.M.

03. 07. 2023. u 11:10

U okviru 13. kola brazilske Serije A, Gojas će ugostiti Koritibu.

ОБРАЧУН ДОЊЕГ ДОМА: Зелени победом могу побећи из зоне испадања

Foto: Profimedia

Oba tima igraju dosta loše u uvodnom delu prvenstva. Nakon 12 odigranih utakmica Gojas je 17. na tabeli sa 11 osvojenih bodova, dok je Koritiba sa sedam poena manje zacementirana za dno tabele.

Domaćin ima samo bod manje od Bahije i Korintijansa koji su izvan zone ispadanja i ako bi danas ostvario trijumf pred svojim navijačima, pretekao bi ih na tabeli i uplovio u ''sigurnu luku''.

Sa druge strane, Koritiba je u velikom problemu, nije ostvarila nijednu pobedu ove sezone i postigla je samo devet golova, najmanje od svih timova u ligi.

Današnji rivali su doživeli poraze proteklog vikenda, Gojas je izgubio od Bragantina (0:2), dok je od Koritibe bolji bio Gremio (1:5).

Što se tiče međusobnih duela, u skorijoj istoriji prednost ima današnji domaćin koji je ostvario tri pobede na poslednjih pet obračuna u kojima je viđen još i iks kao i trijumf Koritibe.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave