BOHEMIJANS JURI LIGU KONFERENCIJA: Niko nije očekivao da se Slajgo bori za opstanak

O. M.

30. 06. 2023. u 09:33

SLAJGO dočekuje Bohemijans u 22. kolu irske Premijer divizije. Utakmica se igra s početkom od 20.45 na stadionu Šougraunds.

БОХЕМИЈАНС ЈУРИ ЛИГУ КОНФЕРЕНЦИЈА: Нико није очекивао да се Слајго бори за опстанак

Profimedia

Domaća ekipa je u nezavidnom položaju pred ovu utakmicu jer se nalazi na osmom mestu, sa 23 boda, samo dva više od Kork sitija koji je u zoni ispadanja. Niko pre početka sezone nije očekivao da će se "crveni" boriti za opstanak, imajući u vidu da su poslednje četiri sezone redovno završavali u top 5.

Slajgo je u seriji od četiri takmice bez pobede, ali treba reći da su tri igrali u gostima, a jedinu kod kuće su dočekali najbolji tim lige Šamrok rovers koji im je naneo i najubedljiviji poraz od 3:0. 

Poslednju pobedu Slajgo je ostvario pre tačno mesec dana kada je na svom terenu savlado Deri siti sa 1:0.

Bohemijans je peti sa 35 bodova, četiri manje od pozicija koje vode u kvalifikacije za Ligu konferencija ali ima dve utakmice manje od Deri sitija i Sent Patriksa koji dele drugo i treće mesto. Vezali su tri utakmice bez pobede, posle poraza od Korka usledili su remiji sa Derijem i Šamrokom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)