"MOĆNI LAVOVI" SE VADE ZA ELIMINACIJU IZ KUPA: "Crveni đavoli" plaćaju ceh

O.M.

28. 06. 2023. u 09:21

CANGDžOU dočekuje Henan u 13. kolu kineske Superlige. Utakmica se igra na stadionu Jutong u Šiđadžuangu.

МОЋНИ ЛАВОВИ СЕ ВАДЕ ЗА ЕЛИМИНАЦИЈУ ИЗ КУПА: Црвени ђаволи плаћају цех

Foto: Profimedia

Ove dve ekipe deli samo jedan bod i jedno mesto na tabeli. "Moćni lavovi" iz Cangdžoua su trenutno deseti sa 13 poena iz 12 utakmica, a "crveni đavoli" su na 11. mestu sa 12 bodova. 

Domaći tim želi pobedu kako bi se zadržao na tabeli iznad današnjeg protivnika, ali i zbog povratka samopouzdanja posle iznenađujuće eliminacije iz Kupa prošle nedelje kada ih je u šesnaestini finala zaustavio drugoligaš Ćingdao.

Ako žele da pobede, moraće da odigraj mnogo bolje nego što inače igraju kad su domaćini jer su kod kuće osvojili samo pet bodova. S druge strane, Henan je u gostima osvojio samo dva, tako da će i "crveni đavoli" morati da igraju mnogo bolje nego inače ako žele da se sa ovog gostovanja vrate neporaženi.

Henan je za razliku od Cangdžoua prošao u osminu finala Kupa nakon što je minimalnim rezultatom savladao trećeligaša Hunan.

Prošle godine Cangdžou i Henan su podelili bodove kada su "moćni lavovi" bili domaćini (1:1), dok je u Henanu bilo 3:0 za "crvene đavole".

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)