ZA SADA, IPAK, SA SUAREZOM: Legendarni Urugvajac predvodi napad Gremija protiv Atletika

O. M.

22. 06. 2023. u 13:37 >> 13:37

GREMIO dočekuje Ameriku MG u utakmici 11. kola brazilske Serije A.

ЗА САДА, ИПАК, СА СУАРЕЗОМ: Легендарни Уругвајац предводи напад Гремија против Атлетика

Foto Profimedia

"Trikolori" su ove godine ušli iz Serije B i odlično počeli sezonu u Seriji A. Oni su 6. na tabeli sa 17 bodova posle 10 utakmica. Gremio je bio u nizu od četiri pobede u svim takmičenjima pre nego što je izgubio od Flamenga pre 10 dana.

Samo četiri tima su u boljoj formi od Gremija. Kod kuće su neporaženi sa tri pobede i dva remija u pet utakmica. Od početka sezone dva puta su sačuvali mrežu tokom utakmice a nisu uspeli da postignu gol u tri utakmice. od kojih na jednoj kod kuće. Sedam od poslednjih osam utakmica ušlo je u 3+.

U poslednjih osam utakmica Gremija videli smo 27 golova što je 3,38 po utakmici.

Prethodne dve sezone Amerika MG je bila u sredini tabele, ali će ove sezone biti srećni ako uspeju da ponove takav plasman jer se posle 10 kola nalaze u zoni ispadanja sa samo osam bodova. Ipak, ohrabruje forma u poslednje četiri utakmice. Iz prvih šest utakmica skupili su samo jedan bod a sedam iz poslednje četiri.

Amerika je bez pobede i čak postignutog gola u gostima. Sa 22 primljena gola imaju najlošiju odbranu u ligi.

Legendarni urugvajski napadač Luis Suarez koji je najavio prekid karijere zbog problema sa povredama ipak je najavljen za ovaj meč, ko zna, možda se ispostavi ipak da će mu biti poslednji u karijeri.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)