KATALONSKO ČUDO NASTAVLJA TRKU ZA EVROPU: Majorka ispuštanjem pobede protiv Atletika odmogla Đironi

O. M.

04. 05. 2023. u 12:50

ĐIRONA dočekuje Majorku u 33. kolu španske La lige.

КАТАЛОНСКО ЧУДО НАСТАВЉА ТРКУ ЗА ЕВРОПУ: Мајорка испуштањем победе против Атлетика одмогла Ђирони

Tanjug/AP

Katalonska ekipa je serijom odličnih rezultata došla na tri boda od sedmog mesta, koje bi moglo da donese plasman u Ligu konferencija.

Samo jedan poraz u poslednjih pet utakmica stavio je Đironu na drugo mesto uspešnosti u ovom periodu, odmah iza madridskog Atletika, a da je celu sezonu igrala kao poslednjih sedam kola danas bi bila već siguran putnik u Ligu šampiona. Potvrdila je to i pobeda od 2:0 na gostovanju takođe probuđenoj Sevilji za vikend.

Đirona kod kuće igra veoma sigurno. Od povratka sa mundijalske pauze pretrpela je samo dva poraza, od Barselone i Atletiko Madrida. Niko sigurno nije očekivao takvu sezonu za novajliju u La ligi.

Majorka zaostaje četiri boda i četiri pozicije na tabeli za Đironom, a sve bi bilo drugačije da nije bilo gola Injakija Vilijamsa u šestom minutu nadoknade u prošlom kolu kojim je doneo bod Atletik Bilbau. Da je ostalo 1:0 za Majorku, zadovoljna bi bila i Đirona koja bi u tom slučaju zaostajala samo bod za baskijskom ekipom.

U prvom delu sezone Majorka i Đirona su podelile bodove (1:1) a svaki od njihovih prethodnih 11 susreta završen je sa manje od tri postignuta gola.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!