MASTIFI GRIZU ZA OPSTANAK: Inter nastavlja na tri fronta

O. M.

03. 05. 2023. u 12:35

INTER gostuje Veroni u 33. kolu italijanske Serije A.

МАСТИФИ ГРИЗУ ЗА ОПСТАНАК: Интер наставља на три фронта

Foto: Profimedia

Gosti iz Milana su četvrti na tabeli sa 57 bodova, koliko imaju i dva najbliža pratioca Milan i Roma. Verona je na 18.mestu sa 27 bodova, isto koliko i Specija na poziciji iznad na tabeli, a to je pozicija koja garantuje opstanak u Seriji A.

Verona je u prošlom kolu osvojila bod protiv Kremonezea, čime je tu ekipu verovatno izbacila iz trke za opstanak. To je bila četvrta uzastopna utakmica u kojoj je Verona ostala neporažena, ali trener Marko Zaferoni upozorio je da "nije vreme za slavlje".

Neefikasnost, naročito u gostima, ostaje glavna briga Verone, a ni tradicija pred gostovanje Intera ne ide na ruku "mastifima" koji nisu pobedili neroazure od daleke 1992. godine. 

Inter dolazi na "Bentegodi" posle pobede od 3:1 u direktnom okršaju sa konkurentom za mesto u Ligi šampiona Lacijom, što je bila treća uzastopna pobeda ekipe Simonea Inzagija. U gostima Inter nije izgubio od 10. marta kada je poražen na gostovanju Speciji.

"Neroazuri" su u trci za plasman u Ligi šampiona u koju mogu da prođu i kao osvajač ovog takmičenja gde su stigli do polufinala sa gradskim rivalom Milanom, a očekuje ih i finale Kupa Italije protiv Fiorentine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!