''BOGINJA PROVINCIJE'' JURI LIGU ŠAMPIONA: ''Orlovi'' u grčevitoj borbi za opstanak

V.M.

03. 05. 2023. u 09:02

ATALANTA dočekuje Speciju u utakmici 33. kola Serije A.

БОГИЊА ПРОВИНЦИЈЕ ЈУРИ ЛИГУ ШАМПИОНА: Орлови у грчевитој борби за опстанак

Foto: Profimedia

Nakon nešto slabijih rezultata početkom drugog dela sezone, domaćin se probudio i približio se samom vrhu tabele. Atalanta je trenutno sedma na tabeli, ali ima samo dva boda manje od četvrtoplasiranog Intera i boriće se za plasman u Ligu šampiona u samoj završnici prvenstva.

''Boginja provincije'' je vezala dve pobede i danas juri het-trik. Prvo je savladala direktnog rivala Romu sa 3:1, dok je za vikend porazila Torino pogotkom Duvana Zapate u završnici utakmice, 1:2. 

Sa druge strane, ozbiljna kriza drma Speciju koja je na poslednjih deset utakmica upisala samo jednu pobedu, uz pet remija i četiri poraza. Prva je ekipa iznad zone ispadanja, ali ima isto bodova kao i osamnaestoplasirana Verona ispred koje se nalazi zbog boljeg međusobnog duela.

''Orlovi'' vole da igraju nerešeno ove sezone, to su uradili čak 12 puta i samo je Salernitana više puta delila bodove u Seriji A (13).

Ovo će biti treći okršaj današnjih rivala u tekućoj sezoni, prvo su podelili bodove u ligi (2:2), a zatim je u Kupu Italije Atalanta dominantno slavila sa 5:2. Ako na to dodamo da je na tri međusobna susreta pre spomenutih palo čak 15 pogodaka, donosi se zaključak da su goleade redovna pojave i verujemo da će to ponovo biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)