PALAS PREPOROĐEN OD POVRATKA HODŽSONA NA KLUPU: Vulvsi u ''sigurnoj luci''

V.M.

25. 04. 2023. u 17:27 >> 17:27

VULVERHEMPTON dočekuje ''orlove'' od 20:30.

ПАЛАС ПРЕПОРOЂЕН ОД ПОВРАТКА ХОЏСОНА НА КЛУПУ: Вулвси у сигурној луци

Foto: Profimedia

Nakon što je tri utakmice bio bez poraza, domaćin je za vikend ispustio prednost i pognute glave otišao sa ''King pauver stadiona'' (2:1), ali i dalje je na dosta sigurnom 14. mestu i pokušaće pred svojim navijačima da se vrati na pobedničke staze. Sa druge strane, Kristal palas je preporođen nakon povratka Roja Hodžsona na klupi i od kada je iskusni menadžer preuzeo trenersku palicu na četiri utakmice osvojio je impresivnih deset bodova.

Nakon poraza od Lestera, Lopetegi je upozorio da borba za opstanak nije gotova i da to što Vulverhempton ima šest bodova više od Evertona (koji je prvi tim ispod crte) ne znači mnogo i da se stvari mogu brzo preokrenuti jer ih očekuju teški mečevi u završnici prvenstva.

Kada je špnaski stručnjak preuzeo Vulvse oni su bili u zoni ispadanja, ali Lopetegi je pokazao svojoj kvalitet i bez većih problema doveo ekipu na 14. mesto i imaju visoke šanse da opstanu u ligi, ali Španac ne želi opuštanje u svojim redovima.

Domaćin je imao probleme sa realziacijom u prvoj polusezoni, ali to sada nije slučaj jer je na poslednjih sedam utakmica postizao barem po jedan gol. ''Vukovi'' igraju veoma dobro na svom terenu u 2023. godine i upisali su pet pobeda na poslednjih sedam utakmica kod kuće.

Nakon što je igrao veoma loše pod Patrikom Vijerom i nije znao za pobedu više od tri meseca, sve se promenilo za Palas dolaskom Roja Hodžsona na klupu. Iskusni Englez je probuio ekipu koja je pre remija sa Evertonom za vikend (0:0)  vezala tri ligaške pobede. Redom su ''orlovi'' bili bolji od Lestera, Lidsa i Sautemtona.

Priče o borbi za opstanak su davna prošlost, Palas je trenutno 12. na tabeli ima čak devet bodova više od ''karamela''.

Ekipa iz prestonice dominira u međusobnim duelima i vezala je četiri pobede protiv Vulverhemptona.

Kod domaćina neće biti Čikinja i Kalajdžića, dok će u redovima gosta sigurno izostati Ferguson, a verovatno će mu se prikljućiti Klajn i Zaha.

''Vukovi'' su dosta dobri na svom terenu, dok je Palas u odličnom ritmu, očekujemo ujednačen meč i verujemo da ćemo videti barem dva gola.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: UG 2+ (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao