CRNO-BELI NAKON 13 GODINA PONOVO U PLEJ-OFU: "Parni valjak" želi da pokori Madrid!

M.M.

25. 04. 2023. u 15:56 >> 15:56

KOŠARKAŠI Partizana će u prvoj utakmici plej-ofa Evrolige gostovati Real Madridu.

ЦРНО-БЕЛИ НАКОН 13 ГОДИНА ПОНОВО У ПЛЕЈ-ОФУ: Парни ваљак жели да покори Мадрид!

FOTO: KK Budućnosti/Filip Roganović/ABA liga

Crno-beli su pre četiri dana pobedom protiv ekipe Budućnosti regularni deo regionalne ABA lige završili sa skorom 24-2, što je najbolji skor u istoriji kluba.

Izabranici Željka Obradovića su imali sjajnu sezonu, na evrosceni su bili konkurentni i prvu fazu su završili na šestom mestu sa skorom od 20 pobeda i 14 poraza.

Najefikasniji igrač tokom sezone bio je Kevin Panter koji je u proseku imao 15,5 ubačenih poena, dok ga je pratio Dante Egzum sa 13,3.

Među najistaknutijima je definitivno bio i Matijas Lesor koji ima sezonu života, partije koje je pružao bile su zaista briljantne. Francuski internacionalac je sa više od 7 uhvaćenih lopti po meču prvi skakač Evrolige.

Ono što je krasilo crno-beli sastav je hemija, u drugom delu sezone su se sve kockice složile i srpski predstavnik je na terenu delovao zaista zastrašujuće.

Nakon 13. godina Partizan će ponovo zaigrati u četvrtfinalu Evrolige, a protivnik će mu biti Real Madrid.

Dva puta su Žocovi puleni igrali sa „kraljevskim klubom“ u ovoj sezoni i jednom su uspeli da mu uzmu meru. Bilo je to pre manje od mesec dana u "Štark" areni kada su Panter i kompanija pružili sjajnu partiju i na kraju trijumfovali rezultatom 104:90.

Ono što treba naglasiti je to da će Madriđani večeras biti jači za Geršona Jabuselea koji je jedan od bitnijih šrafova u mašineriji.

Vensan Poarje koji je prva zamena Ediju Tavaresu je pod znakom pitanja za večerašnji nastup i to bi moglo biti od velikog značaja.

Sprema se spektakl u španskoj prestonici, očekujemo nešto jače odbrane sa obe strane te verujemo da granica poena neće biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: -165,5 (kvota 2,27)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!