''CRVENI ĐAVOLI'' NEMAJU MILOSTI! I dalje su bez ligaškog poraza ove sezone

V.M.

28. 02. 2023. u 13:00

AL Ahli dočekuje El Dahleju od 18 časova.

ЦРВЕНИ ЂАВОЛИ НЕМАЈУ МИЛОСТИ! И даље су без лигашког пораза ове сезоне

Profimedia

Nakon što su poklekli u polufinalu Svetskog klupskog prvenstva protiv Real Madrida, ''crveni-đavoli'' su se vratili obavezama u egipatskom prvenstvu u kojem dominiraju dugi niz godina. Al Ahli je trenutno prvi sa 40 osvojenih bodova, ima dva poena više od drugoplasiranog Piramidsa, ali je odigrao tri meča manje od njega, tako da ta prednost može biti mnogo ubedljivija ako trijumfuje na tim utakmicama.

Domaćin je u seriji od tri vezane pobede, poslednja žrtva bio mu je Asvan kojeg je savladao sa 0:3. Najtrofejniji klub na svetu nema poraz ove sezone u egipatkoj Premijer ligi, upisao je 12 pobeda i odigrao četiri remija i rešen je da titulu posle jedne sezone pauze vrati u svoje vitrine.

El Dahleja se nalazi u seriji slabih rezultata, na poslednjih pet utakmica ostvarila je samo jednu pobedu i doživela čak četiri poraza. U prošlom kolu je mogla da izvuče bod protiv Al Itihada ali nije izdržala do kraja i primila je gol za 1:2 u 96. minutu.

Izabranici Reda Šeata su prvi tim iznad zone ispadanja sa 16 osvojenih poena i očekuje ih grčevita borba za opstanak u nastavku sezone.

Tradicija je na strani Al Ahlija koji je na poslednjih deset duela ovih timova slavio čak devet puta, a viđen je i jedan remi.

Očekujemo da ''crveni đavoli'' rutinski odrade posao i nastave dominaciju u domaćem prvenstvu.

NAŠ TIP:  1&2+ (kvota 1,82)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna