RONALDO NASTAVLJA DA REŠETA! "Žuto-plavi" drže korak za liderom

N.P.

17. 02. 2023. u 09:30

FUDBALERI Al Nasra dočekuju Al Tavon u okviru 17. kola najjače lige u Saudijskoj Arabiji.

РОНАЛДО НАСТАВЉА ДА РЕШЕТА! Жуто-плави држе корак за лидером

FOTO: Tanjug/AP

Četa Rudija Garsije je protekle nedelje nadigrala Al Vehdu u gostima rezultatom 4:0. Junak meča bio je jedan od najbolji fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo, koji je konačno proradio u novom klubu i postigao sva četiri gola na susretu. Ekipa Al Nasra je trenutno na trećem mestu na tabeli sa 37 bodova, tri manje od lidera Al Itihada.

Fudbaleri Al Tavona ulaze u duel nakon poraza u prošlom kolu na svom terenu od Al Fateha posle preokreta 2:1. To je popularnim "vukovima" ukupno četvrti kiks od početka sezone. Gosti zauzimaju petu poziciju u elitnom rangu saudijskog fudbala uz 30 prikupljenih bodova.

Domaćin je izgubio od kluba iz Buraidaha u minulom međusobnom duelu minimalnim rezultatom. "Žuto-plave" samo trijumf u današnjem okršaju u Rijadu ostavlja u trci za liderom. Očekujemo od fudbalera Al Nasra da osvoje sva tri boda pred svojim navijačima i da slavni Portugalac nastavi sa serijom golova.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu