RONALDO JE TU ALI NE PRAVI RAZLIKU: Kristijanov prvenac bio je dovoljan samo za bod

V.M.

09. 02. 2023. u 10:12

AL Vehda dočekuje Al Nasr u 16. kolu saudijske Premijer lige.

РОНАЛДО ЈЕ ТУ АЛИ НЕ ПРАВИ РАЗЛИКУ: Кристијанов првенац био је довољан само за бод

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin igra slabo ove sezone, ima dve pobede i tri poraza na prethodnih pet ligaških utakmica i trenutno je 13. na tabeli sa 15 osvojenih bodova. U prošlom kolu izgubio je od Al Feihe sa 2:0. Glavni problem Al Vehde je napad, u dosadašnjem toku takmičenja izabranici Hosea Luisa Sijere postigli su samo devet golova u dosadašnjem toku takmičenja, što je uz Al Batin najmanje u čitavoj ligi.

Al Nasr pruža solidne partije u poslednje vreme ali ne onakve kakve su se očekivale dolaskom jednog od najboljih fudbalera svih vremena. Od debija Kristijana Ronalda njegov tim je upisao jedan trijumf, poraz u derbiju i remi u prošlom kolu.

Fudbaleri u žuto-plavim dresovima su prvi na tabeli sa 34 poena, Al Šabab ima isto ali je ekipa iz Rijada bolja u međusobnim duelima. Gost je u prošlom kolu odigrao 2:2 sa Al Fatehom, Kristijano Ronaldo je u samoj završnici meča poravnao rezultat na 2:2 sa bele tačke i postigao svoj prvi gol na zvaničnim utakmicama u dresu Al Nasra.

Ova dva tima su već odigrala jedan meč u tekućoj sezoni, na otvaranju prvenstva slavio je Al Nasr minimalnim rezultatom.

Očekujemo da će ''žuto-plavi'' ostvariti pobedu i ustaliti se na prvom mestu.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ORLIĆIMA IZMIČE LIGA ŠAMPIONA: Kriza traje od početka decembra