MITAR BI DA ZATRESE MREŽU NAKON POSTA OD MESEC DANA: Fulam prekida crnu seriju protiv ''šumara''

V.M.

11. 02. 2023. u 09:31 >> 09:31

''KOLIBARI'' dočekuju Notingem forest u utakmici 23. kola Premijer lige.

МИТАР БИ ДА ЗАТРЕСЕ МРЕЖУ НАКОН ПОСТА ОД МЕСЕЦ ДАНА: Фулам прекида црну серију против шумара

FOTO: AP/Tanjug

Domaćin nema pobedu na protekle tri ligaške utakmice i pokušaće danas da pred punim tribinama ''Krejven kotidža'' savlada razigrani Forest. Gost je uhvatio zalet, trener Stiv Kuper je pronašao pobedničku formulu i njegovi izabranici ne znaju za poraz na poslednjih pet nastupa u Premijer ligi.

Fulam je pre tri dana u okviru FA kupa savladao Sanderlend sa 2:3. Aleksandar Mitrović je ušao u drugom poluvremenu i podelio asistenciju Andreasu Pereiri za drugi gol. Srpski reprezentativac nije postigao pogodak na minulih pet utakmica u svim takmičenjima i biće oran da prekine tu negativnu seriju. ''Kolibari'' su trenutno osmi na tabeli sa 32 osvojena boda i ako bi podigli formu borili bi se za neko od mesta koje vodi u Evropu iduće sezone. Biće interesantno videti da li će Saša Lukić debitovati za domaćina, srpski reprezentativac je krajem prelaznog roka došao u redove Fulama iz Torina za deset miliona evra i još nije upisao nastup za svoj novi klub.

Notingem je dugo tavorio na dnu tabele ali je sjajnim igrama u drugom delu sezone pobegao iz opasne zone i sada zauzima 13. mesto sa 24 osvojena poena. Prošlog vikenda ''šumari'' su savladali Lids rezultatom 1:0, pobednički gol postigao je Brendan Džonson. Debi za gosta na tom meča imao je golman Kejlor Navas, bivši osvajač Lige šampiona sa Realom je došao kao zamena za povređenog Hendersona i odmah je pokazao svoju klasu. Forest igra dosta slabo van svog ''Siti graunda''. Na šest utakmica u gostima postigao je samo tri gola i pokupio šest bodova.

Ove ekipe su ukrstila koplja u osmom kolu Premijer lige kada je Fulam slavio sa 2:3.

Marko Silva, trener domaćina, ne može da računa na Neskensa Kebana, dok su pod znakom pitanja nastupi Kernija i Harisona Rida.

Gost u London dolazi bez Avonjija, Bjankona, Hendersona, Kujatea, Niakatea i Ričardsa, a moguće je debi novog pojačanja, Šelvija.

Očekujemo da Fulam prekinu sa lošim igrama u Premijer ligi i upiše tri boda na punom ''Krejven kotidžu'' protiv bivšeg prvaka Evrope.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)