KEJN JE OBORIO REKORD! ''Pevci'' su uhvatili zalet

V.M.

11. 02. 2023. u 08:22

TOTENHEM juri četvrtu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima na gostovanju Lesteru od 16 časova.

КЕЈН ЈЕ ОБОРИО РЕКОРД! Певци су ухватили залет

FOTO: Tanjug/AP

Lester je u prošlom kolu konačno prekinuo seriju loših rezultata savladavši Aston vilu sa 2:4, tom pobedom je izbegao da padne u opasnu zonu i siguran je na 14. mestu. Totenhem je uhvatio zalet, prošlog vikenda bio je bolji od Mančester sitija sa 1:0, gol odluke postigao je Hari Kejn. Sjajnom centarforu je to bio 267. pogodak u dresu ''pevaca'' i i time je pretekao rekord po broju golova za gosta koji je držao Džimi Grivs.

''Lisice'' će pokušati da odličnu utakmicu protiv Vile proprate još jednim dobrim izadnjem na svom terenu. Veliki plus za trenera Brendana Rodžersa je povratak Džejmsa Medisona na teren.  Najbolji igrač Lestera je dugo bio van stroja i golom je odma pokazao koliko znači za svoj tim. Domaćin igra slabo na ''King pauver stadionu'' ove sezone, na deset utakmica osvojio je devet bodova i samo je Sautempton gori kod kuće od njega.

Totenhem je trenunto peti na tabeli Premijer lige i ima bod manje od četvrtoplasiranog Njukasla, pobedom na ovom susretu ga može preteći i zauzeti mesto koje vodi u Ligu šampiona. Gost je u seriji od tri vezana trijumfa, u ligi je savladao Fulam i Siti, dok je u FA kupu bio bolji od Prestona. Ekipu predvodi već pomenuti Hari Kejn koji je u dosadašnjem toku prvenstva postigao 17 pogodaka i drugi je na listi strelaca Premijer lige. Kapitenu engleske reprezentacije je Lester omiljeni protivnik i tresao je mrežu 14 puta na 17 utakmica protiv ''Lisica''. Ono što raduje navijače ''pevaca'' je povratak Antonija Kontea na klupu, italijanski stručnjak je propustio meč protiv Mančester sitija zbog zdravstvenih problema.

Ovo će biti drugi susret današnjih protivnika u tekućoj sezoni. U prvom je Totenhem na svom stadionu dominantno slavio sa 6:2. Kada su se ove ekipe susrele na ''King pauver stadionu'' prošle sezone desilo se veliko čudo, Lester je vodio sa 2:1 do 94. minuta ali je Stiven Bergvajn postigao dva gola i doneo pobedu ''pevcima''.

Domaćin će biti bez Džastina i Bertrana.

Konte ne može da računa na Romera, Bisumu i kapitena Ljorisa.

Lester voli da igra na golove ove sezone, a ako dodamo da je Totenhem treći najbolji napad lige verujemo da će biti dosta pogodaka.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,63)

TIP ZA HRABRIJE: 2&GG (kvota 3,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)