ARSENAL MORA DA POBEĐUJE OVAKVE MEČEVE: ''Pčelice'' su neporažene već devet kola!

V.M.

11. 02. 2023. u 08:32

LIDER Premijer lige dočekuje razigrani Brentford na ''Emirejtsu'' od 16 časova.

АРСЕНАЛ МОРА ДА ПОБЕЂУЈЕ ОВАКВЕ МЕЧЕВЕ: Пчелице су непоражене већ девет кола!

FOTO: AP/Tanjug

Domaćin je u prošlom kolu izgubio od Evertona, ali Siti nije iskoristio taj kiks i poražen je od strane Totenhema. Arsenal sada ima pet bodova više i pobedom bi održao distancu za ''građanima'' sa kojima se sastaje u sledećem kolu. Brentford igra sjajno, ekipa Tomasa Franka je dobro podmazana mašina i pokušaće da i deset meč u nizu ostane neporažena.

''Tobdžije'' su prvi favoriti za osvajanje Premijer lige, uz pomenutu prednost imaju i odigran meč manje od Sitija. Igraju sjajno kod kuće ove sezone, na devet utakmica ostvarili su čak osam pobeda uz remi sa Njukaslom. Četa Mikela Artete je drugi najbolji napad lige i postigla je impresivnih 45 pogodaka za sada. Poraz od Evertona je Arsenalu bio tek drugi ove sezone.

Gost dolazi sa dosta samopouzdanja u prestonicu. Proteklog vikenda, Brentford je rutinski savladao Sautempton sa 3:0, to je popularnim ''pčelicama'' bila četvrta pobeda u prethodnih pet kola i nalaze su u najboljoj formi u čitavoj Premijer ligi. Izabranici Tomasa Franka su trenutno sedmi na tabeli sa 33 osvojena boda i imaju dobru priliku da se plasiraju u Evropu iduće sezone.

Ova dva tima su ukrstila koplja u osmom kolu kada je lider odličnom partijom odneo tri boda sa ''Brentford komjuniti stadiona'' rezultatom 0:3.

Domaćin će biti bez Žezusa, Smit-Roua, Nelsona i Elnenija.

Tomas Frank nema većih problema sa odabirom sastava, pod znakom pitanja su Janson, Baptist i Onjeka.

Očekujemo jednu vrlo zanimljivu utakmicu i predlažemo da je najbolje odigrati da oba tima postižu barem po gol na današnjoj utakmici.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,91)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!