BRENTFORD JE U STRAHOVITOJ FORMI: Na prošlom susretu ovih timova pljuštali su golovi

V.M.

22. 01. 2023. u 08:15

LIDS dočekuje ''pčelice'' od 15 časova na ''Eland roudu''.

БРЕНТФОРД ЈЕ У СТРАХОВИТОЈ ФОРМИ: На прошлом сусрету ових тимова пљуштали су голови

FOTO: EPA

Domaćin i dalje nema pobedu u Premijer ligi nakon pauze, ali je preko nedelje u okviru FA kupa savladao Kardif sa 5:2 i nada se da može da prenese takvo golgeresko izdanje u ligu. Brentford igra odlično, beleži sjajne rezultate početkom drugog dela sezone i sve je bliži vrhu tabele.

Lids je poslednju prvenstvenu pobedu ostvario početkom novembra kada je bio bolji od Bornmuta rezultatom 4:3. U pet utakmica nakon pauze odigrao je dva remija i doživeo tri poraza, jedan od njih nanela mu je Aston Vila prošlog vikenda kada je trijumfovala na ''Vila parku'' sa 2:1. ''Paunovi'' su trenutno 17. na tabeli sa 17 osvojenih poena, što je jednak broj bodova kao i Bornmut koji je prvi tim ispod crte zbog lošije gol-razlike i zbog toga domaćin pod hitno mora da krene da beleži dobre rezultate kako se ne bi ponovo našao u grčevitoj borbi za opstanak.

Brentford juri četvrtu vezanu pobedu u Premijer ligi. U prethodna tri kola savladao je Vest Hem sa 0:2, zatim je ubedljivo trijumfovao protiv Liverpula sa 3:0, a u prošlom kolu je rutinski pobedio Bornmut rezultatom 2:0. Gost zauzima osmo mesto na tabeli i jako je blizu pozicijama koje vode u Evropu iduđe sezone. Uzdanica ekipe je Ajvan Toni koji je postigao 13 pogodaka u dosadašnjem toku takmičenja i jedan je od najboljih strelaca lige.

Ova dva tima su se već susrela ove sezone u šestom kolu kada je Brentford ubedljivo slavio sa 5:2, tri gola na toj utakmici postigao je spomenuti Ajvan Toni.

Domaći će biti bez Dalasa, Foršoa, Greja i Samervila.

Tomas Frank ne može da računa na Jansena i Onjeku, dok su pod upitnikom Baptist i Hiki.

Očekujemo dobru, zanimljivu utakmicu u kojoj verujemo da će biti golova i da gost neće izgubiti.

NAŠ TIP: X2&1+I (kvota 2,08)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)