NJUKASL IMA PRILIKU DA SE ZACEMENTIRA U VRHU: Palas je preko nedelje skinuo skalp Junajtedu

V.M.

21. 01. 2023. u 11:02

TRADICIONALNO utakmica sa malo golova kreće od 16 časova na ''Selhurst parku''

ЊУКАСЛ ИМА ПРИЛИКУ ДА СЕ ЗАЦЕМЕНТИРА У ВРХУ: Палас је преко недеље скинуо скалп Јунајтеду

FOTO: EPA

Palas i dalje nema pobedu u novoj godini, ali je pre par dana osvojio bod protiv favorizovanog Mančester junajteda i to mu je podstrek za još jedan dobar rezultat pred svojim navijačima. Njukasl je četvrti na tabeli, ima pet bodova više od Totenhema, kao i meč manje, tako da bi se pobedom na ovom susretu ozbiljno približio plasmanu u Ligu šampiona iduće sezone.

Domaćin je u prethodna tri kola doživeo dva poraza uz već pomenuti remi sa Junajtedom.

Dvanaesti je na tabeli sa 23 osvojena boda. Kristal Palas je poznat kao domaćinska ekipa i probaće da zabeleži prvu pobedu u 2023.godini pred svojim navijačima. Izabranici Patrika Vijere su sigurni na sredini tabele i neće imati probleme sa opstankom ove sezone.

Njukasl igra fenomenalno, u prošlom kolu je upisao svoju desetu pobedu u Premijer ligi savladavši Fulam sa 1:0 golom  Isaka koji se vratio iz povrede u samoj završnici.

Zaštitni znak ''svraka'' je stamena odbrana koja nije primila gol na poslednjih pet utakmica, a ukupno je ove sezone Nik Poup samo 11 puta vadio loptu iz svoje mreže. Očekivalo se da gost postane sila nakon dolaska arapskih vlasnika što se i dogodilo.

Edi Hau je doveo igrače koji odgovaraju njegovom stilu fudbala, radi zaista sjajan posao i ima odličnu priliku da uvede svoje izabranike u Ligu šampiona. Njuka igra dosta dobro na gostovanjima ove sezone, na devet utakmica van ''Sent Džejms parka'' osvojila je 16 bodova.

Ove ekipe su već odigrale dva međusobna susreta ove sezone. Podelili su bodove u šestom kolu, a u okviru EFL kupa ''crno-beli'' su prošli dalje nakon boljeg izvođenja penala.

Domaćin će biti bez Andersena, Fergusona i Mekartura.

Edi Hau ne može da računa na Krafta, Šelvija i Targeta, dok je pod znakom pitanja Bruno Gimaraeš.

Očekujemo novu tvrdu utakmicu između ovih timova.

NAŠ TIP: I0-1&II0-2 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)